Otvoritev prodajalne »LELA« v Juršincih

Prodajalna predstavlja za ta okraj nekaj drugačnega in novega, saj v samih Juršincih in neposredni okolici ni podobne trgovinice

Nuša Novak, četrtek, 4. april 2013 ob 21:29
Trgovina Lela v Juršincih

Trgovina Lela v Juršincih

V sredo, 3. aprila, je naselje Juršinci postalo bogatejše za novo prodajalno, katero lahko najdemo v središču Juršinec, natančneje v prostoru Kmetijske zadruge. Majhna, predvsem pa zelo inovativna prodajalna, predstavlja za ta okraj nekaj drugačnega in novega, saj v samih Juršincih in neposredni okolici ni podobne trgovinice.

Trenutno vam trgovinica "LELA", na drobno ponuja izdelke predvsem na podlagi darilnega bazarja. Na policah lahko najdete izdelke iz gline, pletene izdelke, izdelke iz stekla in keramike, posodo na kilograme, šolske potrebščine in še marsikaj. Na voljo so tudi številni unikatni izdelki ter poslikave na steklo in lončene izdelke.

Na dan otvoritve so vsi obiskovalci oziroma kupci prejeli tudi majhno presenečenje ter se posladkali z domačimi dobrotami in žlahtno kapljico, katere je postregla prijazna in ustrežljiva lastnica trgovine.

Zahvala gre vsem, ki ste s skupnimi močmi omogočili odprtje prodajalne in tako prispevali k lažji in boljši organizaciji. Iskrena hvala predvsem Smiljani Kaučič, AMT Filipič Bojanu, Alojzu Grašiču, Vrtnarstvu ALT iz Pristave, družini Ivanuša ter Kmetijski zadrugi Juršinci.

Prodajalna je odprta: pon. - pet.: 8.00 - 16.00, sob.: 8.00 - 16.00.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Gospodarstvo