Pomagajmo Evelin!

Stopimo skupaj in pomagajmo Evelin in njeni družini, da bodo premagali težave

Nuša Novak, petek, 6. september 2013 ob 20:001
Pridite in pomagajte mali Evelin in njeni družini

Pridite in pomagajte mali Evelin in njeni družini

Nekateri štejejo dobrodelnost za privilegij. Toda dobrodelnost je več kot samo "privilegij", je presežek srca. In to so dokazali tudi mentorji in plesalci Plesne šole Urška Pomurje, ki prirejajo to nedeljo, 8. septembra, ob 16.00 uri v športni dvorani ŠIC v Ljutomeru, dobrodelno prireditev, na kateri bodo zbirali prostovoljne prispevke za desetletno Evelin Bukovec, ki obiskuje peti razred Osnovne šole Ivana Cankarja Ljutomer.

Evelin že pet let pleše pri tej priznani plesni šoli in je do sedaj dosegla že kar nekaj izvrstnih rezultatov na državni in svetovni ravni. Letos spomladi pa so zdravniki ugotovili, da ima možganski tumor in to na takšnem mestu, da ga specialisti pri nas na žalost ne morejo operirati. Zato bo morala odpotovati v tujino, kjer so možnosti za okrevanje veliko večje, vendar zahtevajo veliko finančno breme. Zato pa stopimo skupaj in pomagajmo Evelin in njeni družini, da bodo premagali težave.

Kot gostje bodo na dobrodelni prireditvi nastopili Alja Krušič, Jože Činč, Samo Budna, Tina Vrdjuka – Hangover Lady in Künštni Prleki. Vstopnine ne bo, prostovoljni prispevki pa bodo namenjeni za Evelinino rehabilitacijo. Zato pridite in pomagajte mali Evelin, da bo lahko čim hitreje okrevala in še dalje uresničevala svoje sanje, tako na plesni kakor tudi na življenjski poti.

Vsi ostali, ki pa se dobrodelne prireditve ne boste mogli udeležiti, pa lahko sredstva za pomoč Evelin nakažete tudi na TRR, ki je odprt pri Rdečem križu Ljutomer: SI56 0317 3100 0925 555, s pripisom Pomoč za Evelin Bukovec. Že vnaprej vsem iskrena hvala za vašo pomoč!

"To, kar ljudi dela ljudi, je sposobnost sočutja. Najbolj prvinska realizacija sočutja pa je dobrodelnost kot konkretna pomoč sočloveku v stiski."


Več v Družabno