Paris Hilton tudi v Sloveniji

Verigi njenih 44 trgovin po vsem svetu se je septembra pridružila tudi Slovenija

Prlekija-on.net, torek, 24. september 2013 ob 10:593
Paris Hilton odslej tudi v Sloveniji

Paris Hilton odslej tudi v Sloveniji

Odslej bodo tudi Slovenke lahko blestele s stilom Paris Hilton. Poslovna ženska in svetovno znana medijska ikona je namreč v septembru odprla svojo spletno trgovino www.parishiltonstore.si tudi v Sloveniji. Direktor Paris Hilton Handbags & Accesories v Sloveniji Domen Kovačič se je pretekli konec tedna Paris pridružil na mednarodnem modnem sejmu usnjenih izdelkov in modnih dodatkov v Milanu.

Paris Hilton je leta 2005 na vrhuncu vzpona blagovnih znamk znanih osebnosti oblikovala lastno linijo izdelkov in ob pravem času izkoristila svojo podjetniško žilico ter ustvarila blagovno znamko Paris Hilton Handbags & Accessories. Letno proda več kot milijon izdelkov z izbranim dizjanom. Vsaka njena kolekcija stilno sledi modnim trendom in jih soustvarja.

Verigi njenih 44 trgovin po vsem svetu se je septembra pridružila tudi Slovenija. Paris Hilton Handbags & Accessories na parishiltonstore.si ponuja torbice, denarnice, toaletne torbice, ovitke za tablice in druge artikle. Paris je v pogovoru z direktorjem Domnom Kovačičem povedala: »Ženske po vsem ponosno nosijo torbice, ki jih nosim tudi jaz, ker so lepe in pristajajo k vsemu ter dajejo to, kar si ženske želimo: glamuroznost in seksi privlačnost,« ter izrazila veselje nad novo trgovino v Sloveniji.

Paris pri kolekcijah črpa iz lastnega življenja in sloga. Njeni produkti temeljijo na štirih vodilih: ženskost, prefinjenost, prestiž in zabava. Rezultat te mešanice je ikoničen nabor njenih izdelkov. Kolekcija jesen-zima 2013 žari v živahnih barvah. Namenjena je ženskam, ki želijo izgledati kot z modne piste. V Milanu pa je bila predstavljena tudi že kolekcija 2014, ki z veliko sijaja pritegne oko žensk, ki želijo biti v vsakem trenutku pripravljene za popoln izgled.

Sedaj je njena kolekcija na parishiltonstore.si dostopna tudi Slovenkam, njene izdelke pa vam dostavijo najkasneje v 48 urah.

TUNČEK torek, 24. september 2013 ob 19:14

To smo pa resen zlo nücali. Vuuhuu Vuuhuu

Ivek torek, 24. september 2013 ob 20:03

Kolikor mi je znano jo je očka Hilton razdedinil zaradi razuzdanega življenja in sramote, ki jo dela družini.

Nič je ne rabimo!

Dejan torek, 24. september 2013 ob 20:11

Pa vseeno je vredna $100 milijonov Nasmeh

http://www.celebritynetworth.com/richest-celebrities/models/paris-hilton-net-worth/

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Slovenija