Lions klub Ljutomer na stojnici ponujal tudi slastne palačinke

S svojo stojnico je na Božičnem bazarju sodeloval tudi Lions klub Ljutomer

Prlekija-on.net, sobota, 7. december 2013 ob 15:23
S svojo stojnico je na Božičnem bazarju sodeloval tudi Lions klub Ljutomer

S svojo stojnico je na Božičnem bazarju sodeloval tudi Lions klub Ljutomer

Na prvo letošnjo decembrsko soboto, se je na Glavnem trgu v Ljutomeru odvijal tudi prvi letošnji Božični bazar, ki jih LTO Prlekija Ljutomer prireja vsako leto ob sobotah v decembru in v dnevih pred božičem.

S svojo stojnico je na Božičnem bazarju sodeloval tudi Lions klub Ljutomer, kjer so se obiskovalci lahko posladkali s slastnimi palačinkami, ki jih je tudi letos pekla članica kluba Milica Makoter, kuhanim vinom, čajem in ostalimi dobrotami izpod pridnih rok članic in članov ljutomerskega Lions kluba.

Poleg tega so obiskovalci imeli možnost nakupa koledarja z motivi risbic iz likovnega natečaja Plakat miru in voščilnic, ki so jih izdelali otroci OŠ Mala Nedelja. Izkupiček iz prodanih artiklov bo šel v dobrodelne namene. Še pred bazarjem sta Lions klub Ljutomer in Splošna knjižnica Ljutomer odprli razstavo mednarodnega likovnega natečaja Plakat miru v galeriji Anteja Trstenjaka v Domu kulture Ljutomer. Več o odprtju razstave še sledi.

Poleg Lions kluba so na stojnicah sodelovali še drugi ponudniki, ki so ponujali vse od konopljinega olja, keksov, mesnih izdelkov, prleške tünke, do medu, pletenin, okraskov, ..., dogajanje pa so obiskali tudi cvenski parklji in Miklavž.


Več v Družabno