Občni zbor društva Künštni Prleki in srečanje Prlekija-on.net

Srečanje, številka 3!

Dejan Razlag, sreda, 7. januar 2009 ob 10:52

Vsi uporabniki našega portala ste vabljeni na 2. občni zbor društva Künštni Prleki in 3. srečanje Prlekija-on.net, ki bo potekalo v soboto, dne 17. januarja 2009 ob 18:00 uri v Železnih Dverih na izletniški kmetiji Belec. Od 17:30 ure dalje bo potekalo zbiranje članov in sprejem gostov, ob 18:00 uri sledi občni zbor, od 19:00 ure dalje pa skupna večerja in druženje z zabavnim programom. Prijavnine ni, je pa priporočeno, da se vsi, ki še niste včlanjeni v društvo Künštni Prleki, včlanite in tako prispevate članarino v višini 10 €. S tem se omogoča nadaljnje uspešno delo društva in možnost prihodnjih srečanj.

DNEVNI RED OBČNEGA ZBORA:

1. otvoritev, pozdrav in sprejem dnevnega reda (predsednik)
2. izvolitev vodstva zbora
 - delovni predsednik in 2 člana
 - zapisnikarja in dva overovitelja zapisnika
 - verifikacijska komisija
3. poročilo o delu društva predsednika, blagajnika, nadzornega odbora
4. razprava po poročilih
5. beseda gostov
6. program dela društva za leto 2009 in finančni načrt
7. sprejem častnega člana g. Alojza Grnjaka
8. razno

Za društvom je leto, ki so ga zaznamovali z delom, posneli so veliko odmevnih oddaj in sodelovali na različnih prireditvah. S tem so spoznali, da je njihovo delo spoštovano, zato si sedaj vsi skupaj vzamimo čas zase in se v prijetnem druženju pripravimo na leto, ki je pred nami.
Na srečanje se lahko prijavite preko spletnega obrazca. S prijavo jamčite, da se boste srečanja udeležili. Če niste člani portala, se lahko registrirate ali prijavite preko telefona: 041 909 312 Milan ali 041 956 530 Dejan.

Vabi vas društvo Künštni Prleki in spletni portal Prlekija-on.net
{mos_sb_discuss:9}


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Družabno