Prenovljeni hipermarket Spar Ljutomer je ponovno odprl svoja vrata

Hipermarket Spar Ljutomer bo še naprej ponujal širok in pester izbor živilskih izdelkov priznanih blagovnih znamk

Nuša Novak, četrtek, 20. november 2014 ob 23:13
Hipermarket Spar Ljutomer

Hipermarket Spar Ljutomer

Spar Slovenija je v Ljutomeru s svojo trgovino prisoten že 12 let. Letos so prenovili obstoječo trgovino in v četrtek, 20. novembra, je modernejši hipermarket svojim kupcem ponovno odprl svoja vrata. Ob tem so organizatorji pripravili dogodek za vse svoje kupce, ki so trgovino v času prenove zagotovo že pogrešali.

Podjetju Spar Slovenija, je v sodelovanju z graditeljem Gradbeno podjetje Drava d.o.o., uspelo v času enega meseca prenoviti obstoječi hipermarket, ki se razprostira na 1.919 kvadratnih metrih površine, za kakovostno ponudbo in prijetno nakupovalno vzdušje, pa bo kot doslej skrbelo 27 zaposlenih. Prenova hipermarketa Spar zajema tako posodobitev notranjosti trgovine, kot tudi njenega zunanjega dela. Zunanjo podobo trgovine odslej krasi nova fasada s steklenim in lesenim delom. Vsi kupci imajo pred trgovino Spar še naprej na razpolago 154 brezplačnih parkirnih mest.

Hipermarket Spar Ljutomer bo še naprej ponujal širok in pester izbor živilskih izdelkov priznanih blagovnih znamk. Posebno pozornost pri obnovi so posvetili tako imenovanemu svežemu programu. Tako bo kupce razveselil sodobno oblikovan oddelek sadja in zelenjave, ki predstavlja tržnico. Še bolj prijazno pa bodo urejeni oddelki delikatese, svežega mesa, mesnih izdelkov in rib ter oddelek kruha in peciva.

Spar Ljutomer predstavlja tudi povsem novi oddelek, ki je v današnjem hitrem tempu življenja še kako aktualen - oddelek TO GO, kjer lahko izbirate med raznovrstnimi pripravljenimi sadnimi in zelenjavnimi solatami. Prav tako je posebna novost hladilni prostor za pijače, ki omogoča, da lahko v prostor vstopate sami, dostop pa je mogoč z vozičkom ali s košaro.

Trgovino pa so tudi energetsko prenovili, saj za svoje delovanje ne uporablja klasičnih energentov. V njej je vgrajen učinkoviti sistem »Hybrid System«, ki uporablja plin CO2 in 134A. Z odpadno toploto hladilne tehnike je trgovina poleti hlajena. Poleg tega je celotna trgovina po novem opremljena le z varčno LED razsvetljavo, ki še pripomore k varčevanju električne energije.

Trgovina v novi podobi je kupcem na dan otvoritve odprla svoja vrata že ob 8. uri. Otvoritveni dogodek je potekal od 9. ure dalje, ko je obiskovalce ogrel nastop skupine trio HIT. Otroke je skozi celodnevno dogajanje zabaval zajček Sparky z baloni in bonboni. Nato so potekale številne aktivnosti, od merjenja krvnega tlaka in sladkorja v krvi, do otroških likovnih delavnic in ustvarjalnic. Ob 10.45 so predstavniki vrtca Križevci prejeli tudi donacijo podjetja Spar Slovenija, ki so pred tem zaplesali z zajčkom Sparkyjem. V popoldanskem času je otroke zabaval klovn Žare, od 16. ure naprej, pa je glasbeno taktirko zopet prevzel trio HIT. Svojo srečo so kupci lahko preizkusili ob kolesu sreče ter se potegovali za lepe nagrade. Vsi pa smo se lahko posladkali z okusno rojstnodnevno torto, okrepčali z odlično kavico in drugimi dobrotami ter uživali v prijetnem druženju ali nakupovanju v prenovljeni trgovini, kjer smo lahko izbirali med več kot 900 izdelki, ki imajo sparove nizke cene.


Več v Gospodarstvo