Škof sveti Miklavž razveselil z darovi otroke v župniji Mala Nedelja

Zbrali so se otroci od 1. do 6. razreda

Jože Žerdin, nedelja, 7. december 2014 ob 10:45
Miklavž v župniji Mala Nedelja

Miklavž v župniji Mala Nedelja

Ob godu škofa svetega Miklavža je bilo veselo predvsem za najmlajše tudi v župniji Mala Nedelja, kajti med otroke je prišel dobri mož škof sveti Miklavž. Miklavževanje za najmlajše je bilo v petek, 5. decembra, ko so se otroci skupaj s starši zbrali v župnijski cerkvi pri Mali Nedelji.

Pred začetkom miklavževanja je vse zbrane otroke in njihove starše pozdravil župnik župnije Mala Nedelja Tomislav Roškarič. Sicer pa so otroci od 1. do 6. razreda, ki so se zbrali na miklavževanju škofa svetega Miklavža, njegovo spremstvo – parkljev in angelčkov nestrpno pričakovali in se veselili darov, katera so ob tej priložnosti prejeli iz rok škofa svetega Miklavža.

Prav gotovo je bilo za najmlajše to lepo doživetje, saj bodo v tem adventnem času še rajši hodili k verouku in svetim mašam, kajti škof sveti Miklavž jim je povedal, da morajo v družinah moliti in spoštovati očeta in mamo in če bodo pridni jih bo drugo leto spet obiskal in prinesel bogate darove.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Kultura in izobraževanje