Veliko zanimanje za koncert Oliverja Dragojevića v Ljutomeru

Tudi vi še si vedno lahko priskrbite svojo vstopnico, kar je lepo darilo, ki ga lahko podarite za praznik zaljubljenih

Prlekija-on.net, četrtek, 12. februar 2015 ob 21:00
Oliver Dragojević, foto: Marjan Dovečar

Oliver Dragojević, foto: Marjan Dovečar

V soboto v Ljutomer prihajajo Oliver Dragojević & Dupini ter klapa Rišpet. Organizator nam je sporočil, da tudi letos vlada velik interes za njegov koncert, saj so najavljeni njegovi oboževalci iz praktično celotne Slovenije, iz Kopra, Trbovelj, Celja, Ljubljane, ... je pa tudi nekaj rezervacij iz tujine in sicer iz Beograda, Dunaja in iz Bratislave.

Tudi vi še si vedno lahko priskrbite svojo vstopnico, kar je lepo darilo, ki ga lahko podarite za praznik zaljubljenih. Če boste vstopnico za koncert kupili v Šic bar cafeju v Ljutomeru, pa boste sodelovali tudi v žrebanju za 7-dnevno bivanje za 2 osebi v apartmaju hotela Fontana na Jelsi na otoku Hvaru.

Koncert v Ljutomeru bo za praznik zaljubljenih, 14. februarja, ob 20.00 v športni dvorani ŠIC Ljutomer, Oliverju pa se bo tokrat na odru pridružila trenutno najbolj vroča dalmatinska klapa, klapa Rišpet iz Splita. Odlične vokalne interpretacije, ob spremljavi klavirja in kitar, so zagotovilo za posebno romantično doživetje, predvsem za predstavnice nežnejšega spola.


Več v Družabno