18. Zbor članov Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije

Na zboru so podelili dve priznanji in sicer Aniti Štrucl in Martini Klement za desetletno vestno in aktivno delovanje v Klubu tajnic in poslovnih sekretark Prlekije

Prlekija-on.net, torek, 24. marec 2015 ob 09:20
Zbor članov Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije

Zbor članov Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije

V soboto, 14. 3. 2015, smo ob 17. uri v Gostišču Taverna izvedli že 18. Zbor članov Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije. Zbora se je udeležilo 24 članov od skupaj vseh 35 članov kluba. Z veseljem sporočam, da je članstvo potrdilo 6 novih članic, tako ima naš klub od sobote že 41 članov.

Članstvo v klubu je prostovoljno, zato želimo, da bi se izobraževanja in strokovnega izpopolnjevanja udeležilo čim več članov. Tako smo si za letošnje leto zadali naslednji plan:
  • računalniški tečaj,
  • nadaljevanje motivacijskega seminarja,
  • predavanje o zdravi prehrani na delovnem mestu,
  • družabna srečanja ob predstavitvi kozmetike, Justovih izdelkov, kavici, pohodih ter kopanjem v Biotermah Mala Nedelja.
Aktivno se bomo udeleževali tudi zveznih dogodkov oz. dogodkov drugih klubov, kot so jesensko srečanje klubov, Poli maraton na Ptuju, različni izleti, pohodi ter tradicionalni kongres v Portorožu. Kot vsako leto bomo tudi leto 2015 zaključili z druženjem ob večerji in plesu.

Na zboru smo podelili dve priznanji in sicer Aniti Štrucl in Martini Klement za desetletno vestno in aktivno delovanje v Klubu tajnic in poslovnih sekretark Prlekije. Na kongresu v Portorožu pa bo Zinka Hartman prejela Pisno priznanje za aktivno in vestno delovanje v klubu ter Irena Žinko Zlato priznanje za dolgoletno aktivno delo v klubu.

Po uradnem delu smo nadaljevali s prijetnim druženjem ob večerji, klepetali in uživali ob dobri kapljici ter ob prijetni glasbi tudi veselo zaplesali.

Nataša Kukovec
Predsednica KTPSP


Več v Kultura in izobraževanje