Posebne voščilnice za posebne osebe – za naše drage matere

Delavnice je tokrat prvič uspešno vodila nova sodelavka prleškega mladinskega centra Melanija Šterman iz Šalincev

Prlekija-on.net, sreda, 25. marec 2015 ob 12:48
Izdelovanje voščilnic v MCP

Izdelovanje voščilnic v MCP

V okviru ustvarjalni delavnic, ki so potekale vsakodnevno v prejšnjem tednu v prostorih Mladinskega centra Prlekije na Sp. Kamenščaku, so udeleženci izdelovali lastne, unikatne voščilnice namenjene mamam kot darilo in skromna pozornost ob materinskem dnevu.

Delavnice je tokrat prvič uspešno vodila nova sodelavka prleškega mladinskega centra Melanija Šterman iz Šalincev. V letošnjem letu se je v okviru državnega zaposlitvenega programa in uspešnem partnerstvu z Občino Ljutomer, ZRZZ ter Mladinskim centrom Prlekije-združenjem NVO, socialnem podjetjem, zaposlila v MCP, kjer opravlja dela informatorke-moderatorke. Po njenih besedah je dejavnost v samem centru zelo živahna in raznolika.

Že v soboto, 28. marca bo ob 18. uri predstavitev knjižnega prvenca Vrhar Iveka: Moje življenje. Na predstavitvi bo sodeloval sam avtor, za glasbeno popestritev bo poskrbel harmonikaš Franc Ivanek, predvajan pa bo tudi filmček o Iveku, katerega avtor je Milan Belec. Vstop je seveda prost, organizatorji pa vas vabijo k prisotnosti na zanimivem kulturnem dogodku.


Več v Kultura in izobraževanje