ŠMK Klinka pripravlja humanitarni dogodek za Lano, ki trpi za cerebralno paralizo

Veliki humanitarni koncert bo 11. aprila 2015 od 18. ure dalje v kongresni dvorani hotela Radin v Radencih

Prlekija-on.net, torek, 31. marec 2015 ob 17:54
Prvi šolski dan s spremljevalko

Prvi šolski dan s spremljevalko

Študentsko-mladinski klub Klinka iz Gornje Radgone organizira humanitarni dogodek, ki se bo odvijal 11. aprila 2015 od 18. ure dalje v kongresni dvorani hotela Radin v Radencih.

V času, v katerem živimo, nemalokrat potrebujemo pomoč in toplo roko nekoga, ki nam v neizprosni situaciji lahko pomaga. V Študentsko-mladinskem klubu Klinka so se odločili, da bodo tudi letos pomagali, in sicer prijetni osnovnošolki Lani Šeruga, ki trpi za cerebralno paralizo.

Medse so povabili odličnega pevca, glasbenika, pianista in avtorja Uroša Perića, ki žanje uspehe po celem svetu. Uroš bo nastopil s svojim kvartetom, še prej pa nas bo s svojo glasbo začarala skupina Balladero. V sklopu dogodka bo tudi razstava umetnice Tamare Vogrin, priznane slikarke, ki v zadnjem letu navdušuje z novo zbirko slik '007' – portreti večnih junakov James Bondov.

Namen dogodka je zbrati kar se da največ sredstev za pomoč Lani in njeni družini, ki bo denar porabila za izgradnjo dvigala, s pomočjo katerega bo Lana veliko bolj mobilna in samostojna.

Vstopnina oz. delež pomoči znaša 15 evrov, za študente 10 evrov. Vstopnice v predprodaji si lahko zagotovite v Turističnem društvu Radenci in Mladinskem centru Gornja Radgona.

Ekipa ŠMK Klinka vabi vse ljubitelje umetnosti in dobre glasbe, da se dogodka udeležijo in s plačano vstopnico pripomorejo k uresničitvi pomembnih ciljev tega projekta.