Starejši zapeli skupaj s Sosidami

Soside – pevke ljudskih pesmi KD Anton Krempl Mala Nedelja so pripravile ponovitev kulturne prireditve Vaje pri Sosidah

Sara Munda, nedelja, 7. junij 2015 ob 08:50

Soside v DSO Ljutomer

V Domu starejših občanov Ljutomer so Soside – pevke ljudskih pesmi KD Anton Krempl Mala Nedelja pripravile ponovitev kulturne prireditve Vaje pri Sosidah, s katero so pred kratkim obeležile svojo 2. obletnico delovanja in predstavitev 1. CD zgoščenke Prišel je majnika čas.

Starejši občani so vedno veseli njihovega obiska, med njimi je tudi veliko rojakov iz Male Nedelje in sosednjih vasi. S tem namenom so jim Soside v sredo, 3. junija, pripravile kratek koncert z domačimi gosti. Nastopili so: Fantje od Male Nedelje, Urban Kouter in Karin Cigula v vlogi Frančeka in Micike, harmonikar Alojz Stajnko ter seveda Soside, ki so s pesmimi predstavile tudi svojo zgoščenko.

Ljudskega petja se starejši v domu nostalgično spominjajo in z velikim veseljem so se odzvali povabilu, da zadnjo pesem v sklopu koncerta zapojejo vsi skupaj. Delček tega, si lahko ogledate v posnetku.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje