Regio Vitalis Pomurje se predstavlja

Osnovno poslanstvo mreže je povezovanje ponudnikov turističnih storitev v regiji ter usklajeno in stroškovno učinkovito delovanje na področju promocije in trženja turizma

Prlekija-on.net, nedelja, 7. junij 2015 ob 09:02
Regio Vitalis Pomurje

Regio Vitalis Pomurje

Nedavno so prvi člani Mreže ponudnikov turističnih storitev Regio Vitalis Pomurje v prostorih Regionalne razvojne agencije Mura, ki je koordinator aktivnosti, prevzeli table in kartice mreže. Ob tej priložnosti je bila izvedena tudi delavnica na kateri so bila predstavljena orodja in delovanje same mreže ter novo turistično plačilno sredstvo Murske krone.

V sami mreži delujejo turistični ponudniki tudi iz Prlekije. Osnovno poslanstvo mreže je povezovanje ponudnikov turističnih storitev v regiji ter usklajeno in stroškovno učinkovito delovanje na področju promocije in trženja turizma, z namenom povečanja prepoznavnosti Pomurja kot turistične destinacije, tako v sami regiji kot v širšem prostoru. Članstvo v mreži je brezplačno in vključuje poslovne subjekte, ki opravljajo svojo dejavnost na pomurskem območju na področju tuirizma ter so malo ali srednje veliko podjetje, samostojni podjetnik, imajo registrirano dodatno dejavnost, so turistična kmetija ali NVO.

Koordinator mreže je odgovoren za izvajanje skupnih promocijskih aktivnosti skozi naslednja trženska orodja: - spletna stran mreže, predstavitvena brošura članov mreže in kartice posameznih članov ter tabla za namestitev kartic. Izdana bo tudi promocijska brošura, kjer je vsak partner predstavljen z daljšim besedilom in fotografijami ter je umeščen na karto Pomurja. Brošura bo namenjena promociji mreže in partnerjev na sejmih in drugih promocijskih dogodkih.


Več v Kultura in izobraževanje