V Ljutomeru obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil

V preteklem dnevu so policisti na območju PU Murska Sobota obravnavali šest prometnih nesreč, ki so se končale le z materialno škodo. Obravnavali so pet kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, dva požara, dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

sobota, 12. januar 2019 ob 08:12

Radgončanka Meta Frangež okronana za 23. Vinsko kraljico Slovenije

Meta Frangež, 23. Vinska kraljica Slovenije prihaja na prestol iz Gornje Radgone, mesta sejmov in penin. V petek, 11. januarja 2019 jo je okronala ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, dr. Aleksandra Pivec skupaj s predsednikom uprave Pomurskega sejma Janezom Erjavcem. Slovesnost so v hotelu Radin v Radencih navdušeno pospremili pokrovitelji institucije Vinska kraljica Slovenije in številni drugi visoki gosti. Meta Frangež, ki jo je v novembru 2018 izbrala komisija, ki jo Pomurski ...

petek, 11. januar 2019 ob 21:271

Mladinke SD Mesta Ljutomer na mednarodnem turnirju pristreljale stopničke

Med 4. in 6. januarjem je v Mengšu potekal 23. mednarodni turnir v streljanju z zračno pištolo in puško v organizaciji SD Trzin. Od petka do sobote so mešani pari, ekipe in posamezniki tekmovali za Pokal Trzina, v nedeljo pa za 23. skirco Borisa Paternosta. Sobotne in nedeljske tekme so se udeležile tudi strelke SD Mesta Ljutomer.

petek, 11. januar 2019 ob 18:32

Janko Špindler in Niko Miholič podžupana Občine Ljutomer

Na konstitutivni seji Občine Ljutomer, ki je potekala v sredo, 9. januarja, je županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, imenovala tudi dva podžupana. Izmed izvoljenih članov občinskega sveta je županja za pomoč pri opravljanju svoje funkcije imenovala za podžupana Janka Špindlerja, ki je podžupan bil že v prejšnjem mandatu ter Nika Miholiča.

petek, 11. januar 2019 ob 18:15

Miško Kontrec pesem posveča svoji ljubezni

Miško Kontrec, ki ga poznamo kot člana skupine Langa, iz filma Šanghaj, po sodelovanju z mnogimi drugimi glasbeniki in ki na svoji glasbeni poti vedno išče nove izzive, je tokrat zaigral pesem Nina, ki jo v originalu izvaja Jole. Pesem, kateri lahko prisluhnete v videu, posveča svoji ljubezni.

petek, 11. januar 2019 ob 17:20

Policisti sprejeli prijavo iz katere izhaja sum zanemarjanja otroka

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog, v četrtek, 10. januarja, obravnavali naslednje pomembnejše dogodke. Ob 09.55 so sprejeli prijavo iz katere izhaja sum zanemarjanja otroka. V zadevi zbirajo obvestila in bodo o ugotovitvah ustrezno obvestili Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

petek, 11. januar 2019 ob 08:49

Ljutomerski policisti obravnavali grožnjo

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri kazniva dejanja, tri prometne nesreče z gmotno škodo, tri kršitve javnega reda ter dva primera povoženja divjadi.

petek, 11. januar 2019 ob 08:23

Psička Kora in pes Hači, ki sta ostala brez lastnika, iščeta dom

Nujno iščeta dom in prijazne ljudi psička Kora in pes Hači, ki sta ostala brez lastnika. Psička je mešanka, srednje rasti, stara sedem let, pripeljana iz zavetišča. Pes je star pet let, potomec zlatega prinašalca. Zelo sta navezana drug na drugega, zato iščeta skupen dom z ograjenim prostorom, kjer bosta imela dovolj prostora za igro. Sta sterilizirana/kastriran in redno cepljena.Kontakt: 051 231 939 (Anja)

četrtek, 10. januar 2019 ob 19:58

V Sloveniji smo priča veličastnim prizorom zbiranja več kot dvomilijonske jate pinož

V Sloveniji smo po 10 letih spet priča veličastnim prizorom zbiranja več kot dvomilijonske jate pinož - ptic severnih krajev. Gre za izjemen dogodek, ki se zgodi enkrat do dvakrat na desetletje, sporočajo iz DOPPS - Društva za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije.

četrtek, 10. januar 2019 ob 15:57

Vedno vidnejša vloga 19-letne Ljutomerčanke v odbojkarski reprezentanci, ki se je uvrstila na EP

Ženski članski odbojkarski reprezentanci se je po zmagi v Izraelu s 3:0 uspelo uvrstiti na evropsko prvenstvo. Dekleta so tako za Belgijo gladko osvojila drugo mesto v kvalifikacijski skupini (pred Izraelom in Islandijo) in potujejo na prvenstvo stare celine, ki se bo začelo 23. avgusta letos.

četrtek, 10. januar 2019 ob 14:51