Ljutomer, Kog in Razkriški kot med prvimi tremi v akciji Moja dežela – lepa in gostoljubna 2015

Turistična zveza Slovenije (TZS) je sklenila letošnjo vseslovensko akcijo Moja dežela – lepa in gostoljubna pod častnim pokroviteljstvom predsednika države Boruta Pahorja. TZS je v torek zvečer v hotelu Perla v Novi Gorici podelila priznanja najboljšim v akciji.

sreda, 14. oktober 2015 ob 14:00

Prvi samostojni koncert Marka Tivadarja

Svojprvi veliki samostojni koncert, pod naslovom »Veselajesen«, jeskupaj s številnimi gosti pripravil MarkTivadar,srednješolec iz Malih Bakovec pri Murski Soboti. Zgodilo se je to 9.oktobra ob 20. uri v Benediktu.

sreda, 14. oktober 2015 ob 10:52

V vrtcu Ljutomer pripravili tradicionalno jesensko prireditev

V tednu otroka, so v vrtcu Ljutomer pripravili številne aktivnosti za otroke, v petek, 9. oktobra, pa so pred vrtcem pripravili še osrednjo prireditev za otroke, starše, zaposlene vrtca in druge, ki so jo letos poimenovali "Fse kar lazi po ten sveti".

sreda, 14. oktober 2015 ob 10:30

Aktualno na GFML - oktober 2015

Tudi v letošnjem šolskem letu lahko spremljamo mesečno oddajo Aktualno na GFML, kjer bodo predstavili zanimive dogodke preteklega meseca. V letošnji prvi oddaji si lahko med drugim ogledate utrinke s podelitve maturitetnih spričeval, prispevek o recitalu Roki - Hands ali spoznate več o projektu ...

sreda, 14. oktober 2015 ob 09:17

Gasilci ob povečanem deževju posredovali na Ormoškem

V torek zjutraj so padavine zajele večji del Slovenije, zvečer in ponoči pa se bodo še okrepile. Vremenoslovci ob večdnevnem deževju napovedujejo tudi poplave. Največ padavin bo na zahodu in jugu, kjer naj bi do petka zjutraj skupna količina padavin znašala preko 150 litrov, drugje bo padlo ...

torek, 13. oktober 2015 ob 20:56

Teden otroka v vrtcu Cven, pri OŠ Ivana Cankarja Ljutomer

Teden otroka je v vrtcu na Cvenu minil v pestrosti dogajanja, tudi ob obiskih zunanjih sodelavcev in učencev POŠ Cven. Prepletale so se različne aktivnosti, na temo: »Nekaj ti moram povedati…«

torek, 13. oktober 2015 ob 19:58

Odslej na trgu ŽIVA. Solata z zgodbo.

Pasmo jo dočakali. Drugačno, svežo, polno vitaminov in mineralov -živo solato. Minulo nedeljo se je na slovenskih trgovskih policahpredstavila pod znamko ŽIVA in bo odslej potrošnikom na voljo 365dni na leto; kmalu ji bo sledila še znamka SVEŽA.

torek, 13. oktober 2015 ob 13:19

Vrtec Gresovščak v tem letu sameva, a že drugo leto bo morda drugače

Novo šolsko leto je že v polnem zagonu, a Vrtec Gresovščak, dislocirana enota Vrtca Ljutomer, letos po skoraj 70 letih delovanja sameva. Do roka je v vrtec bilo vpisanih le sedem otrok, okolico vrtca pa ogroža tudi plaz, zaradi katerega je lani morala svojo hišo zapustiti petčlanska družina.

torek, 13. oktober 2015 ob 12:09

Elektro Maribor obnavlja nizkonapetostno omrežje Skakovci

Na območju naselja Skakovci, nekaj kilometrov severno od Radencev, ob avstrijski meji, Elektro Maribor obnavlja nizkonapetostno omrežje.

torek, 13. oktober 2015 ob 10:55