Otroci spoznali policijo, njihovo delo in opremo

Čeprav se čas zimskih počitnic naglo končuje, je v Termah Banovci v tem tednu še najbolj živahno, veselo in sproščeno, kajti za otroke in njihove starše je kar najbolj priskrbljeno, tako za oddih, kopanje kot za druge prostočasne aktivnosti.

sreda, 26. februar 2014 ob 15:26

Vzgoja, ki nas poveže z otrokom za vse življenje

Starši smo tisti, ki vsakodnevno skrbimo za naše otroke, jih vzgajamo ter jih usmerjamo po poteh življenja. Lahko bi rekli, da smo laični strokovnjaki na področju vzgoje, saj nenehno skrbimo za otrokov osebnostni in telesni razvoj, kajti družina je tista, ki predstavlja otrokovo primarno druž ...

sreda, 26. februar 2014 ob 12:46

Franci Mulec izdal svojo peto knjigo

O Franciju Mulecu se je v prejšnjih letih že pisalo, o radgonskem rojaku katerega korenine otroštva segajo v rojstno vas Zbigovci pri Gornji Radgoni, sedaj živeč v Limbušu občina Pekre pri Mariboru. In o tem, da premore obširen opus knjig.

sreda, 26. februar 2014 ob 11:53

V Gomilicah so kartali pozno v noč

Minuli vikend so člani Nogometnega kluba veterani Turnišče pripravili v Gomilici turnir v kartanju. Turnirja se je udeležilo veliko število kartanja željnih udeležencev. Za večjo motivacijo, pa so sponzorji pripravili privlačne nagrade za najboljše kartaše.

sreda, 26. februar 2014 ob 11:35

Etika v šoli in medosebnih odnosih

Pomembna je vzgoja že od vsega začetka, največ pa otroka naučimo s svojim zgledom. S tem mu damo popotnico, ki se ne nanaša samo na znanje, ampak da se v njem razvija moralni zakon, občutek za pravičnost in dobro.

torek, 25. februar 2014 ob 23:37

V Ljutomeru pripravili literarni večer

Minuli torek je v nabito polni poročni dvorani v Mestni hiši Ljutomer potekal zanimiv kulturni dogodek – literarni večer, ki sta ga organizirali Splošna knjižnica Ljutomer in literarna sekcija Društva upokojencev Ljutomer.

torek, 25. februar 2014 ob 23:02

Pomladansko Jesensko listje

Čeprav se nam letos že bliža pomlad, skupina ljudskih pevk Jesensko listje iz Dokležovja ne čaka na jesen in takratnih nastopov. Ponovile so namreč svoj obisk v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci. Bilo je to v ponedeljek, 24. februarja dopoldne.

torek, 25. februar 2014 ob 22:51

»Evropska sredstva vračamo na MKO, da se lahko čim prej izplačajo izvajalci«

Prejeli smo dopis, s katerim je županja Občine Ljutomer, mag. Olga Karba, tudi pisno obvestila javnost o odstopu od koordinacije projekta Oskrba s pitno vodo Pomurja - sistem C.

torek, 25. februar 2014 ob 18:0313

Številne napake pri informativnih izračunih nepremičninskega davka; napako ima tudi žig

V preteklih dneh so gospodinjstva po državi prejela obvestila o nepremičninah in informativnih izračunih nepremičninskega davka. Zaradi izračunov se pred okenci na upravnih enotah vijejo dolge vrste.

torek, 25. februar 2014 ob 11:572