Ljutomerčani državni prvaki v kategoriji U13

Ljutomerski nogomet je dosegel nov velik uspeh, saj so mladi nogometaši Ljutomera, ki so nastopali pod imenom ŠIC Bar cafe, osvojili naslov državnega prvaka v kategoriji U13.

ponedeljek, 11. marec 2013 ob 21:30

Pesmi bogat kulturni popoldan

V predprostoru knjižnice DOSOR-ja (Dom starejših občanov Radenci) je bil v soboto, 9. marca, izveden »literarni popoldan«, ki sta ga skupaj pripravila Srbsko kulturno društvo Štajerska skupnost iz Maribora ter literarna sekcija, ki deluje pri Društvu upokojencev Radenci, a ima svoj ...

ponedeljek, 11. marec 2013 ob 19:27

Zdravko Mauko državni veteranski prvak v teku na 800 metrov

V Budimpešti je potekalo Odprto prvenstvo Madžarske v atletiki v dvorani za veterane, kjer je nastopilo več kot 300 atletov iz 7 držav. Prvenstvo v krožnih tekih je štelo tudi za državne naslove, ker v Sloveniji takega tekmovanja v dvorani, ki je žal nimamo, ne morajo izvesti.

ponedeljek, 11. marec 2013 ob 14:08

Proslava ob 8. marcu Turističnega društva Pütar

Mednarodni dan žena je praznik, kateremu vsako leto namenimo veliko pozornosti, predvsem glede proslav in prireditev.

ponedeljek, 11. marec 2013 ob 14:01

Noč branja na OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici

Ena izmed novosti, ki so jo v letošnjem šolskem letu konec februarja izvedli na OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici, je Noč branja. Pobudnici, organizatorki in izvajalki sta bili učiteljici Maja Strah in Janja Tratnjek, ki sta si Noč branja zamislili kot popestritev dela z nadarjenimi učenci.

ponedeljek, 11. marec 2013 ob 12:03

Kdo gre z nami na koncert dalmatinskih klap?

V počastitev materinskemu dnevu vas Šic bar Ljutomer v sodelovanju z Vaščanko d.o.o. vabi na tradicionalni koncert, ki bo v športni dvorani ŠIC Ljutomer, 16. marca 2013, ob 20. uri.

nedelja, 10. marec 2013 ob 21:08

Povezovanje dveh kultur

Srbsko kulturno društvo »Štajerska skupnost« (Štajerska zajednica) s sedežem v Mariboru kot predsednik vodi Rade Bakračević iz Radencev. Društvo povezuje članstvo z Štajerske v sosednji Avstriji, kot tudi na Štajerskem v Sloveniji. Svoj redni letni občni zbor društva so opravili ...

nedelja, 10. marec 2013 ob 16:48

Štirideseta razstava del Branka Borka

V galeriji Kulturnega doma Gornja Radgona je upokojeni sodnik Branko Borko, ki sedaj živi na Janževem vrhu v Občini Radenci, pripravil 9. marcaotvoritev svoje retrospektivne - že 40-e samostojne ! - razstave, ki so se je udeležili njegovi številni sorodniki, znanci in prijatelji, kot tudi člani ...

nedelja, 10. marec 2013 ob 16:42

Srbski kulturni dnevi na Štajerskem

V okviru letošnjih prireditev »Dnevi srbske kulture«, ki jih tradicionalno pripravlja Srbsko kulturno društvo Štajerska skupnost s sedežem v Mariboru (predsednik društva je Rade Bakračević iz Radencev), je vrhunec dogajanj potekal konec minulega tedna v Radencih.

nedelja, 10. marec 2013 ob 12:55