12. srečanje MK Samorog zaključili z »Nirvano« in »Motörheadi«

V soboto se je na 12. srečanju MK Samorog, ki je potekalo v Ljutomeru pri podjetju Cleangrad, zbralo precej več motoristov, kot dan prej. Na prireditvenem prostoru je zmanjkalo prostora, da bi lahko vsi na ogled postavili svoje jeklene konjičke.

sobota, 26. maj 2012 ob 17:433

Ko v parku »pade bomba«

V petek zvečer in ponoči je verjetno marsikoga presenetil pogled na zelenice ljutomerskega parka I. slovenskega tabora. Naša bralka, ki nam je poslala informacije in fotografije, je ob tem zapisala, ko se je ponoči sprehodila skozi park, "nisem vedela ali sem stopila v park ali na smetišče".

sobota, 26. maj 2012 ob 12:5018

Dobrodelni koncert pevskih zborov OŠ Stročja vas

V torek, 22. maja, je OŠ Stročja vas organizirala dobrodelni koncert pod vodstvom ravnateljice ga. Mateje Leskovar ter zborovodkinje ga. Felicite Heric Taškov. Predstavili so se Otroški pevski zbor OŠ Stročja vas, Mladinski pevski zbor OŠ Stročja vas ter Otroški pevski zbor Glasbene šole Murska ...

petek, 25. maj 2012 ob 19:00

Ljutomer zavzeli motoristi

Ljutomer je ta konec tedna ponovno v znamenju motorjev in ljubiteljev le-teh. Motoristi iz vse Slovenije so se začeli zbirati že v četrtek, tokrat na nekoliko spremenjeni lokaciji, kot leta prej. Tradicionalno, 12. srečanje MK Samorog letos poteka pri podjetju Cleangrad v Ljutomeru.

petek, 25. maj 2012 ob 18:297

Prijeli serijskega vlomilca

Lendavski policisti so pri poskusu vloma prijeli storilca, ki je v zadnjih dveh mesecih izvršil večje število vlomov. S kazensko ovadbo so ga privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zoper njega odredil pripor.

petek, 25. maj 2012 ob 14:12

V Ljutomeru zaplesali četvorko

V petek, 25. maja, na nekdanji Dan mladosti, so v Ljutomeru na Glavnem trgu točno opoldne, četvorko zaplesali maturanti in maturantke Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer. Preden so se v ritmu Straussovega Netopirja - Quadrille zavrteli na trgu, jih je nagovorila še županja Občine Ljutomer, mag ...

petek, 25. maj 2012 ob 14:10

Slovenija brez finala Evrovizije

Slovenije letos ne bo v finalu evropskega izbora pesmi, Evrovizije. Eva Boto se s pesmijo Verjamem, v drugem polfinalnem večeru ni uspela tja uvrstiti, kamor potujejo Litva, Bosna in Hercegovina, Srbija, Ukrajina, Švedska, Makedonija, Norveška, Estonija, Malta in Turčija.

četrtek, 24. maj 2012 ob 23:051

Bočno trčili dve vozili

V četrtek, 24. maja, okoli 16.30, sta v naselju Osluševci bočno trčili dve osebni vozili in zdrsnili s cestišča. V prometni nesreči sta se poškodovali dve osebi.

četrtek, 24. maj 2012 ob 22:37

Otroci skozi letne čase prikazali običaje Prlekije

V četrtek, 24. maja, so otroci vrtca Ljutomer z zaposlenimi in zunanjimi sodelavci vrtca v ljutomerski športni dvorani ŠIC, svojim staršem, starim staršem, sorodnikom, prijateljem, ... pričarali nepozabno doživetje na osrednji prireditvi v tem šolskem letu. Na prireditvi, ki so jo poimenovali ...

četrtek, 24. maj 2012 ob 21:27