Zaključek bralnega Ostržka

V mesecu februarju so v sklopu vrtca Ljutomer, potekale številne dejavnosti in prireditve. Tudi mesec marec, se je pričel zelo aktivno in pestro na področju izobraževanja in kulture.

torek, 6. marec 2012 ob 18:54

Pri prehitevanju avtobusa trčil v nasproti vozeče vozilo

V torek, 6. marca, nekaj pred 6. uro, sta na cesti med Noršinci in Križevci trčili osebni vozili in avtobus. V enem vozilu je ostala ukleščena poškodovana oseba, ki so jo iz razbitin izrezali gasilci PGD Ljutomer.

torek, 6. marec 2012 ob 09:204

Aktualno na GFML - marec 2012

Na gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer vsak mesec dijaki s pomočjo mentorja pripravijo oddajo Aktualno na GFML. V tokratni oddaji najdete vsebine, kot so Informativni dan, Maturantski ples, Musical, Znanost ima mlade - dr. Miroslav Novak, ... Več pa v videu.

torek, 6. marec 2012 ob 08:55

Tabla z napisom Globetka do konca marca

Pred kratkim smo že pisali o tem, da večino starejših občanov Ljutomera zelo moti tabla Ščavnica pri mostu čez potok Globetka. Po njihovih besedah je tam bila vedno Globetka in veliko starejših Ljutomerčanov je dalopobudo za zamenjavo table s pravilnim nazivom.

ponedeljek, 5. marec 2012 ob 19:5012

Najsrečnejši dan v življenju

Člani društva KUD ZRAK Gornja Radgona, so znova posneli kratki film z naslovom Najsrečnejši dan v življenju v režiji Boštjana Sovca, ki je pred tem že režiral filme Mož, ki je molčal in Radgona Über Alles.

ponedeljek, 5. marec 2012 ob 19:31

V ljutomerskem vrtcu dobili plezalno steno

Ob lanskem kostanjevem pikniku smo med drugim izvedli tudi srečelov za nabavo plezalne stene. Prvega marca letos nam je uspelo popestriti naše igrišče prav z namestitvijo le-te.

ponedeljek, 5. marec 2012 ob 19:263

Komu je namenjen defibrilator v Biotermah?

Ob brskanju po spletu sem naletel na informacijo, da je v avli hotela Bioterme nameščen defibrilator. Zadevo sem šel preverit, saj je skoraj neverjetno, da je v bližini dostopna naprava, s katero je mogoče reševati življenja, a ljudje s tem niso seznanjeni.

ponedeljek, 5. marec 2012 ob 19:2114

Nagradna igra Mrigz&Ghet

Zaradi tehničnihi težav je koncert: Hip hop with Mrigz 'n' Ghet prestavljen na soboto, 24.3. Hvala za razumevanje!Vabljeni na hip - hop koncert v Baru Klub. Tokrat prihajata na obisk velenjska reperja Mrigz&Ghet, ki bosta predstavila svoj album Mrigz'n'Ghet Hitz. Koncert bo v soboto, 24. marca ...

ponedeljek, 5. marec 2012 ob 17:443

V diskoteki Anton nastopil Ivan Zak

Minulo soboto je v v diskoteki Anton v Cerkvenjaku nastopil hrvaški pop-folk glasbenik Ivan Zak.

nedelja, 4. marec 2012 ob 20:596