Pomlajevanje obraza in regeneracija kože z IPL tehnologijo sedaj na voljo tudi v Murski Soboti

Sarć Žnidarič, sreda, 7. september 2016 ob 20:23
Pomlajevanje obraza in regeneracija kože z IPL tehnologijo sedaj na voljo tudi v Murski Soboti
Staranje kože je nepovraten proces, za katerega je značilen pojav gub in peg, tanjšanje in ohlapnost kože. Gostota kolagena se zmanjša, koža izgublja elastičnost in postaja občutljiva. Gre za vrsto sprememb, ki nastajajo na koži zaradi neizprosnega vpliva časa, hormonskih sprememb in izpostavljenosti soncu.

To pomeni, da staranje kože povzroča:

Suhost kože
Gube
Izgubo elastičnosti
Sončne in starostne pege
Hiperpigmentacijo
Vaskularne motnje

Fotopomlajevanje deluje na principu uporabe pulzov močne svetlobe, ki prodira v kožo, pri tem pa ne poškoduje površinskega sloja. Toplota se preko svetlobe prenaša na kožo, kar na meji med vrhnjico in usnjico sproži ojačano obnavljanje celic, v globljih plasteh kože pa vzpodbudi fibroblaste k povečani tvorbi kolagenih in elastičnih vlaken, ki zapolnijo gube.

Uspeh terapije. Že po prvem posegu postane koža bolj napeta in gladka. Po nekaj obiskih opazimo, da starostne pege postopno zbledijo, koža pa dobi svetlejšo, enakomerno obarvano polt. Plitke gubice se izravnajo, koža pa postane bolj čvrsta in elastična.

Pravilen nanos revitalizirajočega seruma no+vello© znatno izboljša rezultat fotopomlajevanja in regeneracije kože ter ohranja dosežen rezultat dalj časa, pripomore pa tudi k sijočemu in zdravemu izgledu kože.

Naročite se na posvet in tretma na telefonsko številko: 070 388 299
Cena: 33€/ tretma
NoVello Murska SobotaKomentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi