Uporabni nasveti za moške!

Nekaj o spolnosti!

suzana33, sobota, 21. november 2009 ob 19:462
Uporabni nasveti za moške!

Ima preobčutljiv klitoris?

Če je vaša partnerica preobčutljiva na neposredno draženje ščegetavčka, razmislite o naslednjih ukrepih. Na predelu ščegetavčka izmenjujte široke in bolj osredotočene gibe jezika, brez da neposredno dražite njegov vrh. Torej najbolj občutljiv del pustite pri miru in se zadržujte le v njegovi okolici. Za široke gibe zmehčajte jezik, za bolj osredotočene gibe pa z vrhom jezika oblikujte konico. V primeru preobčutljivosti lahko poskusite tudi z draženjem skozi spodnje hlačke. Tako jo boste dražili skozi tkanino, najbolj priljubljena izbira pa so tanke svilene spodnjice. Naj vas ne zavede mnenje, da je močno občutljive ženske lažje zadovoljiti. Kadar je pritisk premočan, se občutljivo območje odzove tako, da namesto užitka občuti bolečino.

Uporabite lahko tudi nos!

Nekateri moški svoje nosove pridno uporabljajo tudi med nudenjem oralnega seksa. Vrh nosu uporabijo, če želijo spočiti jezik, ali pa z njim ustvarijo pritisk na klitoris, kadar jeziček zaide v notranjost nožnice. S slednjo potezo ustvarijo občutek dvojnega draženja.

Sesati ali ne sesati?

Moški se največkrat znajdejo v dilemi, kadar pride do vprašanja o sesanju ženskega mednožja. Medtem ko nekaterim ženskam to ugaja, druge sesanje ščegetavčka in sramnih ustnic odločno zavračajo. Najlažje je, da svojo partnerico glede tega kar direktno vprašate. Če vam tak pristop ni všeč, se lahko ravnate po tem, koliko in s kakšno intenzivnostjo želite, da ona med felacijo sesa vas. V primeru, da odkrijete, da vaši dami sesanje odgovarja, pri tem posnemajte francoski poljub. Za tiste, ki bi simpatije do sesanja radi odkrili po ovinkih, predlagamo, da sesate njen prst ali jezik in jo vprašate, če si želi takšnega sesanja še kje drugje. Najboljši način za pridobivanje odgovorov na vprašanja o spolnosti pa je seveda odkrita komunikacija med partnerjema.

Se vaš jezik med oralnim seksom utrudi?

Da, nekatere ženske so lahko pri oralnem seksu malce bolj zahtevne. Vendar utrujen jezik še ni razlog, da se oralnemu seksu popolnoma izogibate. Lahko si privoščite počitek, ne da bi izgubili stik z njenimi spolovili ali upočasnili ritem. Jezik enostavno ovijte okoli zgornje ustnice in draženje nadaljujte z izjemno mehkim spodnjim delom jezika. Ta del jezika ima še priročen majhen greben, ki k njenim užitkom lahko še prispeva. Če želite svojemu jeziku privoščiti še več počitka, enostavno glavo premikajte tako, kot bi odkimavali. Tako vam jezika sploh ni treba premikati, dodatna prednost 'odkimavanja' pa je sprostitev napetosti v vratu.

Krču in napetosti v vratu se med oralnim seksom lahko izognete na dva načina. Eden je ta, da vzamete dve blazini in eno položite pod svoj prsni koš, drugo pa pod njene boke. Tako brade ne boste tiščali v žimnico, njena medenica pa bo zdaj malce privzdignjena, kar vam prihrani napenjanje vašega vratu. Drugi način je ta, da se ženska uleže na hrbet s pokrčenimi nogami, vi pa se ulezite na bok pravokotno na njeno telo tako, da vaša glava leži pred njenim mednožjem. Če iztegnete roko, na kateri ležite, si z njo lahko podprete glavo, partneričino nogo pa privzdignite na svoje telo. Ker imate drugo roko prosto, se v tem položaju lahko med oralnim seksom pozabavata tudi z hkratno uporabo erotičnih kroglic ali vibratorja.

Se sprašujete, kakšne gibe delati z jezikom po njenem klitorisu? Večji razpon gibov zlahka ustvarite tako, da z jezikom izrisujete črke. Nato spremenite pisavo ali sestavite stavek. S črkovanjem obstaja tudi velika verjetnost, da boste odkrili točno tak gib, ki ji bo neznansko odgovarjal. Jezik naj dela enakomerne, a nežne gibe. Ravno pravi pritisk bo poskrbel za vedno večjo vzburjenost in – za čutni vrhunec.





Blog je mnenje avtorja in ne izraža stališča uredništva.


Več v Blog

Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

petek, 4. avgust 2023 ob 09:25
Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

nedelja, 30. julij 2023 ob 10:42