Jas sen Prlečka

Tista prava Prlečka, ki rada spije špricar v dobri družbi.

Špela Borko, ponedeljek, 9. januar 2017 ob 11:119
Jas sen Prlečka
Verjamem in upam, da si je vsak izmed vas, mnenje o meni, ustvaril že ob prebiranju mojega prvega bloga "Prlekija skozi moje oči". Nekako se mi je zdelo, da se bom s tem najlažje predstavila in v vaših očeh naslikala neko podobo Špele, čistokrvne in ponosne Prlečke.

Ampak kakorkoli ... ker sem se odločila, da pišem svoj "prleški blog" je mogoče prav, da se čisto, ampak resno čisto na kratko predstavim. Ja, jaz sem tista Špela, ki na portalu poroča iz dogodkov iz Ormoškega območja. Sem preprosta punca s Koga, ponosna mamica najbolj čudovitemu otroku (ker vsaka mama ima najbolj čudovitega otroka, kajne? :) ), po izobrazbi diplomirana bibliotekarka in informatičarka, punca, ki obožuje ples in delo z otroki, po duši pa Prlečka, tista prava Prlečka, ki rada spije špricar v dobri družbi in stremi k boljši prihodnosti in vedno (včasih tudi po trnovi poti), doseže tisto, česar si želi in kaj si zamisli.

Sedaj pa dovolj o meni. Na svojem "prleškem blogu" bom zapisovala vse ... vse, kar mi bo v tistem trenutku padlo na pamet in bo seveda povezano z našo Prlekijo. Rada bi predstavila naše kraje kot destinacije za družinske izlete, svoj pogled na našo čudovito pokrajino, raziskala prleške pesnike in pisatelje (ker pač ne morem iz svoje bibliotekarske kože), mogoče bom napisala kakšen recept ali pa preprosto objavila kakšno slikico, ko bo naša Prlekija odeta v sonce, dež, sneg ali meglo. Saj je vedno čudovita ... točno takšna kot v tistem trenutku je. :)Komentarji (9)

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Blog

Maketa Ormož in Letališče v Moškanjcih

nedelja, 31. marec 2019 ob 12:38
Paradižnik velik kot žoga ki tehta 2kg

Paradižnik velik kot žoga ki tehta 2kg

četrtek, 5. julij 2018 ob 20:36
Kar pet urno potovanje!

Kar pet urno potovanje!

sreda, 30. maj 2018 ob 09:02