JENI IN JEGOF DNEVNIK

Čeh in puca sta zalüblena

TUNČEK, ponedeljek, 16. avgust 2010 ob 21:06
JENI IN JEGOF DNEVNIK

JENI DNEVNIK

F soboto večer se mi je zazdeja nekan čüden. Dobla sva se v bifeji in spilo eno pijačo. Štunderala sen, ke sen mogoče jas kriva za jegovo slabo raspoložeje. Odvečera sen hodla s kolegicoj po šopingi pa sen na randi malo zamidila - se pač zgodi, samo un je na zamüdo nič ne reka. Guč met nama se je nekan zatikova, pa sen mu predlogala da greva kon na kakšo mirno mesto, da se tan v miri pogučiva.
Šla sva v eno retavracijo, samo un se je še napre čüdno obnoša. Z mislimi je bija negi indi. Pitala sen ga ke mu je , pa mi je samo reka, da je ne nič v zvezi z menoj. Otgovor se mi je ne zdeja glih prepričlif.
Gda sva se pelala z avton domu, sen mo rekla, ke ga mon rada, un pa mi je ne nič reka, samo roko je položja na mojo ramo. Nikak sen si ne vedla razložiti jegovega obnošaja, se mi je ne reka nazaj, da me mo rat. Praf nič je ne reka. Skos bole sen bila zaskrblena, ka te je znama. Gda sva prišla domu, sen pomislila, ke me če mogoče pistiti. Posküšala sen navezati pogovor, a un je samo vujžga televizijo in otsotno gleja progrom, kak da mi če povedati, da je met nama kunec.
Na kunci pa je tüdi meni blo fsega zadosti, pa sen rekla, ke gren spot. Neke minot je minlo, pa je priša za menoj f štampet tüdi un. Na moje začüdenje se je odzva na moje božaje in sva napravla, ke se f štampeti dela in to tak pošteno kak že dugo ne... Samo klüb temi se mi je zdeja nekan otsoten in zmotjeni. Htela sen se soočiti s sitoacijo in se pogučati, pa je prehitro zospa. Začnila sen jokati in sen jokala neven keko cajta, se sen v joki zaspola.
Ne ven več, ke čen napraviti. Skoro gvišna sen, da mo drügo ! Moje živleje je grotalo ena sama katastrofa !

JEGOF DNEVNIK

Maribor je gnes zgüba... :((
Samo seks je pa bija dober !



Blog je mnenje avtorja in ne izraža stališča uredništva.


Več v Blog

Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

petek, 4. avgust 2023 ob 09:25
Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

petek, 4. avgust 2023 ob 09:25
Dnevnik iz Los Angelesa

Dnevnik iz Los Angelesa

nedelja, 30. julij 2023 ob 10:42