Člani PGD Radoslavci že drugič na Triglavu

Vodnik Marjan Munda je proti vrhu popeljal Mirka, Nado, Martino in Jasmino Simonič, Slavka Filipiča, Simono Kralj, Andrejo Heric, Majdo Kovačič in Emila Rakuša

Prlekija-on.net, ponedeljek, 20. julij 2015 ob 14:44
Člani PGD Radoslavci na Triglavu

Člani PGD Radoslavci na Triglavu

Nekaj članov PGD Radoslavci, se je pod vodstvom Marjana Munde iz Vogričevcev, že drugič odpravilo na najvišji slovenski vrh Triglav. Za izhodišče poti so izbrali Rudno polje, od koder jih je pot vodila mimo Vodnikove koče do Planike, kjer so se pred naskokom na vrh odpočili in okrepčali.

Vodnik je proti vrhu popeljal Mirka, Nado, Martino in Jasmino Simonič, Slavka Filipiča, Simono Kralj, Andrejo Heric, Majdo Kovačič in Emila Rakuša. Z obilo dobre volje so se vsi povzpeli na vrh in se ob Aljaževem stolpu ponosno nastavili fotografskim objektivom. Ob poti so si privoščili tudi razkošje, katerega jim v teh pasjih dneh lahko zavidamo; kar v kratkih hlačah so se lahko ohladili na snegu.

Ob povratku so prenočili v Planiki, naslednje jutro pa se odpravili po dolini Triglavskih jezer in čez Komno do slapa Savica. Po ogledu slapu, katerega je opeval že Prešeren, je sledil povratek domov, kamor so se vrnili dobre volje in polni čudovitih vtisov, napori pa so bili že pozabljeni.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno