Hotel v Ljutomeru zapirajo

Hotel Jeruzalem

Miha Šoštarič, petek, 29. maj 2009 ob 23:12
Hotel v Ljutomeru zapirajo

Hotel v Ljutomeru zapirajo

V Hotelu Jeruzalem v Ljutomeru bodo od 1. junija izvajali le gostinsko dejavnost za zaključene družbe.

Včeraj je obiskovalce ljutomerskega Glavnega trga in tamkajšnjega Hotela Jeruzalem presenetila novica, da naj bi edini hotel v ljutomerski občini v ponedeljek, 1. junija, zaprl vrata. Hotel Jeruzalem je bil pred leti v celoti prenovljen, ima 43 sob z 81 ležišči, slovi pa predvsem po pripravi pogostitev za zaključene družbe ter po kuhanju malic za vsakodnevne hotelske goste in zaposlene v številnih gospodarskih družbah. Novico smo preverili pri vodstvu družbe Zdravilišče Radenci.
"Zaradi nerentabilnosti poslovanja s 1. junijem zapiramo namestitveni del Hotela Jeruzalem v Ljutomeru, nadaljevali bomo gostinsko dejavnost za zaključene družbe. Vsi zaposleni bodo za zdaj ohranili delovna mesta, pri čemer bo večina zaposlenih v Hotelu Jeruzalem premeščena v Zdravilišče Radenci in Terme Banovci," je včeraj sporočil direktor Zdravilišča Radenci Mladen Kučiš. Pred kratkim je družba Zdravilišče Radenci, v okviru katere deluje ljutomerski hotel, v našem časniku objavila namero za prodajo hotela. Izhodiščna cena je znašala 2,5 milijona evrov, kupec pa bi moral prevzeti tudi 36 zaposlenih. Prodaje niso izpeljali.Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Gospodarstvo