Pokal Slovenije za OK Radenci zaključen

7. novembra v III. ligi - vzhod gostijo OK Svolley Vuzenica

Filip Matko, petek, 9. oktober 2015 ob 22:22
Pokal Slovenije za OK Radenci zaključen

Pokal Slovenije za OK Radenci zaključen

Kot smo na spletnih straneh »Prlekije« že poročali, so v 3. krogu Pokala Slovenije odbojkarji OK Radenci premagali ekipo OK Hoče mladi s 3 : 0 in se tako uvrstili v 4. krog tega tekmovanja. Ta tekma, 4. kroga, je bila minulo sredo, 7. oktobra, v Veliki športni dvorani v Radencih ob 19. uri. V goste je prišla ekipa OK Calcit Volleyball II iz Kamnika. Ob morebitni zmagi bi se Radenčani prebili med 16 najboljših ekip v Sloveniji in s tem bi v Radence privabili najboljše slovensko odbojkarsko moštvo: ACH Volley iz Ljubljane.

Toda ekipa OK Calcit Volleyball II iz Kamnika, ki jo vodi nekdanji selektor slovenske odbojkarske reprezentance Gregor Hribar, je bila za Radenčane nepremagljiv nasprotnik. V vsakem setu so Kamničani povedli za tri ali štiri točke in Radenčani jih nikakor niso mogli ujeti. Tako so na domačem parketu odbojkarji OK Radenci izgubili z  0 : 3 (21:25, 18:25, 21:25) in tekmovanje v Pokalu Slovenije je zanje zaključeno.

Sedaj Radenčanom izkušnja s Kamničani narekuje, da se resno (vsaj trikrat tedensko !) lotijo treningov, kajti prične se zanje tekmovanje v III. slovenski odbojkarski ligi za moške – vzhod. V 1. krogu (17. oktobra) bodo prosti, v 2. krogu (24. oktobra) Radenčani potujejo k odbojkarjem v Slovensko Bistrico, a v 3. krogu (7. novembra) bodo nastopili pred domačim občinstvom. V Veliki športni dvorani v Radencih bodo gostili ekipo OK Svolley iz Vuzenice.


Več v Šport