Na prireditvi Ples - Noč čarovnic tudi Peter Podlunšek in Suzana Zeković

20 ur zabave za vse generacije ob vsakem vremenu na prireditvi Ples - Noč čarovnic v dvorcu Rakičan

Prlekija-on.net, torek, 27. oktober 2015 ob 12:20
Peter Podlunšek in Suzana Zeković

Peter Podlunšek in Suzana Zeković

Dvorec Rakičan ponovno v znamenju najboljše čarovniške zabave – srednjeveški in čarovniški program, odlična animacija za otroke in odrasle, srednjeveška in lokalna tržnica, prekmurska kulinarika ter bogat glasbeni program – Neda Ukraden z bandom, Modrijani, Maraaya, Rock Partyzani, Zlata Žila, Plamen in Tropik. 20 ur zabave za vse generacije ob vsakem vremenu!

V letošnjem programu, ki ga bosta povezovala vedno zabavna Primož Dani in Miran Camplin, sodelujejo ustvarjalci iz štirih različnih držav. Obiskovalce čaka znameniti in edinstven čarovniški proces, velik kres, več ognjenih predstav in ognjemet. Pripravili bodo srednjeveške predstave, viteške boje, glumaške predstave, številne plesne točke in veliko več. Postavljena bo srednjeveška vas, kjer bo obiskovalcem predstavljeno življenje v srednjem veku. Posebej atraktiven bo »čarovniški polet z dvorca«, t.i. zip-line spust, s katerim bodo lahko obiskovalci starejši od šestih let poleteli z dvorca kot prave čarovnice in čarovniki. V zraku, tik nad prizoriščem, bo svoje »čarovnije« v akrobatskem letenju prikazal najhitrejši slovenski motošportnik, Peter Podlunšek. Z nami bo tudi barovka Suzana Zeković, ki bo v enem izmed čarovniških točilnih pultov poskrbela za pravo vzdušje in postregla s čarovniškim napitkom.

Večerni glasbeni program so obogatili z nastopom slovenskega pop dua Maraaya in mlade pevke Ule Ložar, ki bo 15. novembra zastopala Slovenijo na Mladinski pesmi Evrovizije.

Na voljo je še nekaj vstopnic po predprodajni ceni, ki za odrasle osebe znaša 4,00 € z DDV in za otroke od 4. do 12. leta starosti 3,00 € z DDV. Število vstopnic v predprodaji je omejeno, zato svetujemo, da si karte po nižji ceni zagotovite čim prej. Po razprodaji kart v predprodaji bodo na voljo karte v redni prodaji. Cena kart v redni prodaji znaša za odrasle 7,00 € z DDV in za otroke od 4. do 12. leta starosti 4,00 € z DDV. Za otroke do 4. leta starosti je vstop prost!

Prodajna mesta vstopnic v predprodaji: Kavarna Dvorec Rakičan; recepcija Hotela Ajda, Moravske Toplice; recepcija Terme Banovci; recepcija Hotela Radin, Zdravilišče Radenci (Na tem prodajnem mestu so vstopnice v predprodaji razprodane!); recepcija Hotela Lipa, Lendava; Okrepčevalnica Mitra, Ljutomer; Bar pivnica Kuzma, Cankova; Caffe Cubo, Murska Sobota (Na tem prodajnem mestu so vstopnice v predprodaji razprodane!); Hotel Diana, Murska Sobota; Hotel Štrk, Polana; Kavarna Štručka, Rogašovci.

Podrobnejši program najdete na: Ples – noč čarovnic v Dvorcu Rakičan.

Foto: Marko Pigac in Nino Peček


Več v Družabno