2. večer Akademije za ženske »LEPO JE BITI JAZ«

Prijateljstvo povezuje in daje moč za nove podvige

Prlekija-on.net, ponedeljek, 16. november 2015 ob 10:16
Saša Einsiedler

Saša Einsiedler

11. 11. 2015 ni bilo samo martinovo. Letos je na isti dan praznovala tudi boginja Lakšmi, ki je zavetnica Estetskega studia Lakšmi v Ljutomeru. Ta je v okviru Akademije za ženske »LEPO JE BITI JAZ« na omenjeni dan priredil 2. ženski večer. Rdeča nit dogodka je bilo prijateljstvo. Tokrat se je v gostilni Zorko zbralo 120 prijateljic, ki so želele preživeti večer malo drugače kot običajno. Zanimanje za dogodek je bilo letos še večje kot lani, saj je Akademija za ženske znova pripravila bogat, pester in nadvse zanimiv program.

Večer so otvorile plesalke Plesne šole Urška, nato pa so se udeleženke prepustile čudovitemu glasu Ingrid Müller Horvatič.

Mihaela Gržin, ustanoviteljica Estetskega studia Lakšmi in Akademije za ženske LEPO JE BITI JAZ, letos praznuje 20 let delovanja v kozmetični stroki, zato je predstavila pestro ponudbo svojega studia ter dogajanje v Akademiji.

Zorkovi so znova poskrbeli za odlično kulinarično ponudbo, večer, obarvan tudi v duhu martinovega, pa so požlahtnile degustacije vin izbranih vinarjev - Vinogradništva Kos, Steyer vina in P&F Jeruzalem Ormož. Za piko na i so obiskovalke razvajale svoje brbončice z odličnimi čokoladami Oljarne Kocbek.

Namen tega večera je bilo sproščeno druženje s prijateljicami in najti odgovore na vprašanja, kot so, ali si ženske sploh še znajo vzeti čas zase, se povprašati po svojih osebnih željah in potrebah, si vzeti čas zase in za počitek ter si za kakšen dan prilastiti kavč.

Poleg tega so udeleženke med zanimivimi predavanji dobile precej nasvetov za negovanje kože, obenem pa tudi obilo namigov za boljše, lepše in slajše življenje.

Zvezda večera je bila Saša Einsiedler, ki je na svoj neponovljivi način s svojim izvrstnim, tudi zelo čustvenim nastopom ganila pa tudi nasmejala vse udeleženke. Saša se bo kmalu vrnila v Pomurje s svojimi novimi delavnicami, ki jih bodo organizirali v studiu Lakšmi.

Drobna presenečenja so ves večer prižigala iskrice v očeh žensk in ob koncu pestrega dogajanja so si bile prav vse enotne, da se tudi v prihodnje z veseljem udeležijo podobnega nepozabnega večera.


Več v Družabno