Bel Božič – White Christmas za skupno čestitko

V DOSOR-ju družno zapeli pred decembrskimi praznovanji

Filip Matko, ponedeljek, 14. december 2015 ob 11:29

DOSOR-jevo praznično voščilo

Organizacijski tim (team), ki je letos poleti, pa tudi še nekaj v jesenskem času, v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, pridno vrtel »DOSOR-jevo vetrnico« se je odločil skupaj zapeti in posneti voščilo vsem za letošnja decembrska praznovanja pred zaključkom koledarskega leta 2015. Zatorej so bili sklicani zainteresirani stanovalke in stanovalci, zaposleni in prostovoljci (precej njih je nastopilo na karaokah !) v sredo, 25. novembra v zgodnjem popoldnevu, v predprostor domske knjižnice v četrtem nadstropju DOSOR-ja, kjer so se udeležili vaj ter skupnega nastopa.

Na vaji ter poznejšem nastopu so skupaj zapeli znano pesem »Bel Božič – White Christmas«. Zagotovo bo tokratna čestitka opazna in posebej prepoznavna v kopici običajnih voščil pred bližajočimi prazniki v dvanajstem mesecu letošnjega leta. Vsi, ki so sodelovali, so tako izkoristili priložnost, da se ob koristnem sodelovanju zabavajo, povezujejo, skratka, da se imajo »fajn«. Ob tem niso šteli tistih, ki jih ni bilo, ampak beležili prijetne trenutke, ki so jih veselo in zabavno preživeli skupaj.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno

Postavljanje mlaja v Orehovcih

V Orehovcih so postavili mlaj

nedelja, 28. april 2024 ob 09:15
Prljavo kazalište

Kdo bo letos zbudil Ormož?

petek, 26. april 2024 ob 14:46