Edinstvena izkušnja - zdrava prehrana za lepši jutri

Aljoša Kuzmanovski bo predstavil prehrano z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov (LCHF) ter kako na ta način izgubiti kakšen kilogram in začeti uživati življenje z nekaj več energije

Prlekija-on.net, petek, 8. januar 2016 ob 12:45
Zdrava prehrana za lepši jutri

Zdrava prehrana za lepši jutri

Leo klub Ljutomer vabi na predavanje "Zdrava prehrana za lepši jutri", v petek, 15. januarja 2015 ob 18. uri na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer.

Z novim letom vstopamo v obdobje novoletnih zaobljub, visokih ciljev ter polni nove motivacije. Želja po zdravem življenju je pri večini na prvem mestu. Si med njimi tudi ti? Pogosto ostane zgolj pri željah, če se pa že lotimo sprememb, pa se jih težko držimo ter kaj kmalu obupamo.

V goste so povabili vse bolj uveljavljenega strokovnjaka na področju prehrane, mladega diplomanta Kineziologije na Fakulteti za šport v Ljubljani.

Aljoša Kuzmanovski se je z zdravo prehrano prvič začel ukvarjati, ko je nenadejano postal en izmed finalistov na izboru za Mistra Slovenije. Ko se je podal v manekenske vode in odšel v prestolnico mode, v Milano, je prehrana dobivala vedno večjo težo tudi v njegovem življenju. Tako veliko, da je po začetnem prebiranju gradiva vpisal magistrski študij Prehrane, na Biotehniški fakulteti v Ljubljani, kjer nadalje poglablja svoje znanje, katero rad deli z množicami, na različnih dogodkih.

Predstavil bo prehrano z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov (LCHF) ter kako na ta način izgubiti kakšen kilogram in začeti uživati življenje z nekaj več energije.

Da ne bo ostalo samo pri novoletnih zaobljubah, vas pričakujejo.

Vstop prost!


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje