Veliki Valentinov koncert z Oliverjem Dragojevićem in Klapo Šufit

Oliver Dragojević & Dupini ter Klapa Šufit so najlepše darilo, ki ga lahko podarite za praznik zaljubljenih

Prlekija-on.net, sreda, 20. januar 2016 ob 18:002
Oliver Dragojević & Dupini ter Klapa Šufit so najlepše darilo, ki ga lahko podarite za praznik zaljubljenih

Oliver Dragojević & Dupini ter Klapa Šufit so najlepše darilo, ki ga lahko podarite za praznik zaljubljenih

Nepozaben glasbeni večer, Veliki Valentinov koncert Oliver Dragojević & Dupini ter Klapa Šufit, bo 13. februarja 2016 ob 20. uri v športni dvorani I. v Murski Soboti. Odlične vokalne interpretacije, ob spremljavi klavirja in kitar, so zagotovilo za posebno romantično doživetje, predvsem za predstavnice nežnejšega spola.

Oliver Dragojević je rojen 8. decembra 1947 v Veli Luki na otoku Korčuli. Je eden največjih, vsekakor pa najbolj cenjenih pevcev, ki na glasbeni sceni vladajo že desetletja.

Njegov prvi nastop sega v leto 1967, ko se je prebil s pesmijo Picaferaj. To je bil tudi začetek velikega glasbenega sodelovanja z Zdenkom Runjićem. Sledila je uspešna kariera, ki traja še danes. Sledili so hiti za hitom: Galeb i ja, Skalinada, Oprosti mi pape, Vjeruj u ljubav, Moj lipi anđele, Kad mi dođeš ti, Pismo moja, Trag u beskraju, Bez tebe, Cesarica, Lipo moja in še veliko drugih.

Oliver ima za sabo razprodanih veliko koncertov v največjih svetovnih mestih: Royal Albert v Parizu, Carnegie Hall v New Yorku, Konzerthaus na Dunaju, Royal Albert Hall v Londonu, Arena Zagreb, Arena Split, dvorana Tabor Maribor in še v veliko drugih mestih po celotnem svetu.

Skozi svojo glasbeno kariero je objavil 20 studijskih albumov, 5 live albumov in 10 kompilacij. Album Dvi, tri riči je postal platinast z več kot 50.000 prodanimi kopijami.

Klapa Šufit
Leta 1992 gospod Tomislav Veršič zbere skupino talentiranih srednješolcev na podstrešju gimnazije, kjer pričnejo s klapskim petjem. Istega leta izvedejo prvi javni nastop v cerkvi Gospe od zdravja.

1994 se klapa prične pripravljati na svoj prvi nastop na festivalu Dalmatinskih klap v Omišu. Sčasoma klapa preraste iz gimnazijske klape v pravo Dalmatinsko klapo, ki nastopa na številnim festivalih, obvezno pa je prisotna na Omiškem festivalu klap (trikratni absolutni prvak festivala Dalmatinskih klap v Omišu - 2006, 2007, 2008).

Vrhunec dosežejo s hitom Ne diraj moju ljubav, ki je največji klapski hit. Njihovi hiti so še Jubim te, Dvi riči, Zavezan, Proplakat če srce, ...

Vsi željni vrhunske glasbe vabljeni na edinstven in nepozaben Valentinov koncert v Mursko Soboto.

Na koncertu se nam bo prestavila turistična skupnost Splitsko Dalmatinske županje in turistična skupnost Jelsa. Nekomu izmed udeležencev koncerta bodo podarili 7-dnevno bivanje za 2 osebi v apartmaju hotela Fontana/hotel Hvar na Jelsi na otoku Hvaru.
Nagrado prispevajo: Fontana hotel apartmani d.o.o. i Hotel Hvar d.o.o., Jelsa, Croatia
Več o destinaciji:
www.resortfontana-adriatiq.com
www.hotelhvar-adriatiq.com

Vstopnice lahko kupite na vseh prodajnih mestih Eventima, Hotelu Diana, Proteini.si shop BTC in v ŠIC baru. Lahko pa sodelujete v naši nagradni igri, kjer bomo podelili 4 vstopnice ter z malo sreče vstopnico dobite brezplačno. Odgovorite na spodnje vprašanje in sodelujte v nagradni igri. Nagradna igra traja do vključno sobote, 6. februarja.

Vstopnico prejmejo:
  • Bogdana Novak
  • Julija P. Angelov
  • Ania Mlakar
  • Lea Rozmarič
Pogoji za sodelovanje v nagradni igri:
  • v nagradni igri lahko sodelujejo samo registrirani uporabniki portala in uporabniki, ki uporabljajo Facebook Connect,
  • vsak uporabnik lahko sodeluje samo enkrat (1 uporabniško ime, 1 IP naslov),
  • upoštevani bodo samo odgovori, ki bodo poslani preko spodnjega obrazca.
Postopek za sodelovanje v nagradni igri:
  • če še nimate svojega računa, se registrirajte ali se prijavite s pomočjo storitve Facebook Connect,
  • zgoraj desno pod Prijava se prijavite v sistem,
  • v tem članku odgovorite na vprašanje tako, da v okence vpišete odgovor in kliknete Pošlji.
Pred sodelovanjem v nagradni igri si preberite tudi Pravila uporabe. Za dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate.


Več v Družabno