Dijaki GFML sodelujejo v Goodyearovi kampanji Pozor(!)ni za okolje

Z všečkom jim lahko pomagate do zmage

Prlekija-on.net, sreda, 30. marec 2016 ob 11:58
Pomagajte izbrati najboljši film

Pomagajte izbrati najboljši film

Dijaki z 20 slovenskih srednjih šol, med njimi tudi Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer, so se podali na lov za všečki za svoje enominutne filme o okoljskih aktivnostih, s katerimi v tem šolskem letu tekmujejo na EKOtekmovanju. Na spletni strani Goodyearove kampanje Pozor(!)ni za okolje, jim lahko pomagate do zmage.

EKOfilme si lahko ogledate na spletni stran pozornizaokolje.si/eko-filmi in prispevate svoj glas za šolo, ki je bila po vašem mnenju najbolj inovativna in katere dijaki so bili najbolj uspešni pri osveščanju svojih sovrstnikov, družine, prijateljev in lokalne skupnosti o odgovornem ravnanju z okoljem. Glasovanje za zmagovalno šolo kampanje Pozor(!)ni za okolje poteka do 18. aprila. Pri tem ne spreglejte filma ljutomerskih dijakov.

Končna ocena posameznega filma je sestavljena iz točk strokovne komisije v sestavi partnerskih organizacij letošnje kampanje Pozor(!)ni za okolje (70 %) ter števila zbranih všečkov na spletni strani (30 %). Vsak všeček torej šteje. Tri najboljše šole bodo znane že do konca aprila, zmagovalna šola pa bo razglašena na zaključnem dogodku kampanje v sredini maja.


Več v Kultura in izobraževanje