Srečanje babic in dedkov v vrtcu Mala Nedelja

Z veseljem so se odzvali v velikem številu in do zadnjega kotička napolnili šolsko telovadnico

Prlekija-on.net, petek, 1. april 2016 ob 18:39
Srečanje babic in dedkov v vrtcu Mala Nedelja

Srečanje babic in dedkov v vrtcu Mala Nedelja

Malenkosti v življenju so tiste, ki nam vedno znova polepšajo naše dni. Tak je bil tudi prvoaprilski dan, ki je bil kot naročen za to, da si babice in dedki vzamejo čas za svoje vnuke in vnukinje in se udeležijo srečanja babic in dedkov.  Kot vsako leto smo jih tudi letos povabili v vrtec. Z veseljem so se odzvali v velikem številu in do zadnjega kotička napolnili šolsko telovadnico.

S kulturnim programom so popestrili dan naši najmlajši, ki so skupaj z vzgojiteljicami pripravili prikaz starega običaja - koline. Po končanih nastopih smo pogostili babice in dedke s poticami in kvasenicami. Tudi darilca so dobili v dar. Najlepše darilo pa so bili eden drugemu, ko so si podarili topel objem in se stisnili v naročje. Je lahko še sploh kaj lepšega? To so dragocenosti in pozornosti, ki v življenju nekaj štejejo. Verjamem, da si bodo ta dan vtisnili v en poseben košček srca, kamor shranjujejo lepe spomine.

Babice in dedki, bodite dobro in ostanite zdravi, se vidimo spet drugo leto.

Zapisala: Ksenija Kolar, pedagoški vodja vrtca Mala Nedelja
Foto: Branko Košti


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Najmlajši

Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

Kulinarični spominek vrtca Mala Nedelja

četrtek, 13. junij 2024 ob 09:31
Slovo mini maturantov iz vrtca

Slovo mini maturantov iz vrtca

torek, 11. junij 2024 ob 10:54