Hokej na travi prihaja v Lendavo

Nekaj več kot sto osnovnošolcev, ki je prvič spoznalo hokej, se je nad njim tako navdušilo, da bo Zveza z naslednjim tednom v Lendavi pričela s šolo hokeja na travi

Prlekija-on.net, četrtek, 14. april 2016 ob 11:48
Predstavitev hokeja na travi v Lendavi

Predstavitev hokeja na travi v Lendavi

V okviru športnega dne je na Dvojezični osnovni šoli Lendava bil predstavljen tudi hokej na travi, in sicer pod okriljem trenerske ekipe Zveze za hokej na travi Slovenije. Nekaj več kot sto osnovnošolcev, ki je prvič spoznalo hokej, se je nad njim tako navdušilo, da bo Zveza z naslednjim tednom v Lendavi pričela s šolo hokeja na travi. Otroci se bodo imeli priložnost vključiti tudi v mladinska in šolska tekmovanja.

Sanja Kropec, predsednica Zveze za hokej na travi Slovenije je ob tem povedala: "Na Zvezi za hokej na travi smo izjemno ponosni, da smo uspeli vzpostaviti kontakt z osnovno šolo v Lendavi in pridobiti tako pozitivno naklonjene sogovornike, ki so nam omogočili šport predstaviti svojim šolarjem. Mlada trenerska ekipa se je razveselila motivacije in radovednosti otrok in se nemudoma dogovorila za nadaljevanje izvajanja šole hokeja na travi. Upamo, da bodo prisostvovanje tako zanimivemu in inovativnemu športu naklonjeni tudi njihovi starši. Naš cilj je namreč dolgoročno vzpostaviti nov hokejski klub v Lendavi ter spodbujati mladino za ukvarjanje s timskim športom."


Več v Šport