2. obletnica delovanja bivalne enote Stročja vas

Bivalna enota sodi pod Dom starejših občanov Ljutomer in je predvsem namenjena bivanju ljudem, ki bolehajo za demenco

Prlekija-on.net, ponedeljek, 18. april 2016 ob 11:16
2. obletnica delovanja BE Stročja vas

2. obletnica delovanja BE Stročja vas

Dne 08.04.2016 smo v bivalni enoti Stročja vas obeležili drugo obletnico delovanja. Bivalna enota sodi pod Dom starejših občanov Ljutomer in je predvsem namenjena bivanju ljudem, ki bolehajo za demenco.

Za nami sta 2 leti trdega dela, ampak se zavedamo, da noben začetek ni lahek. Za uspeh je potrebno veliko truda in energije.

Na praznovanju obletnice nas je kot prva nagovorila prostovoljka Olga Majcen, besedo je nato predala direktorju g. Borisu Sunku, nato pa so nam zaigrali receptor Saša, ekonom Marijan v družbi naših dveh stanovalcev g. Frasa na basu, ter g. Filipiča, ki se jim je pridružil z orglicami. Drugi stanovalci in zaposleni pa smo se vključili s petjem. Sledil je slavnostni razrez torte. Vsi skupaj pa smo se lahko posladkali še z okusnimi palačinkami, ki jih je na terasi pekla ga. Olga, ter s domačimi pogačami iz krušne peči. Vzdušje je bilo enostavno čudovito. Marsikateremu stanovalcu in svojcu se je zarosilo oko, saj so se ob glasbi in petju prebudili marsikateri lepi spomini na mladost.

Andreja Makovec


Več v Kultura in izobraževanje