Plesno gibanje je resnično mladim v užitek

»DOSOR-jevo vetrnico« redno razplesali, ne samo zavrteli

Filip Matko Ficko, sreda, 3. avgust 2016 ob 10:04
Plesna šola ZEKO v DOSOR-ju

Plesna šola ZEKO v DOSOR-ju

Zaradi poletne nevihte se je v ponedeljek, 1. avgusta zvečer, s poletnega odra na dvorišču tradicionalna ponedeljkova »DOSOR-jeva vetrnica« v Domu starejših občanov Radenci preselila v veliko restavracijsko dvorano. Toda kljub temu so oči številnega občinstva imele kaj videti. Na obisku so namreč bili mladi talenti Plesne šole ZEKO iz Murske Sobote.

V okviru letošnjih prireditev »DOSOR-jeve vetrnice« jih je napovedala DOSOR-jevka Melita Belak, a vse plesalce in plesalke je »do obisti« predstavila plesna učiteljica Miša Zečević. Kajti vodja te plesne šole je eden najboljših vsestranskih koreografov pri nas Dejan Zečević - Zeko (večkratni državni prvak v modernih tekmovalnih plesih ter dvakratni dobitnik priznanja za odlične dosežke pri Plesni zvezi Slovenije), ki se je s svojo Plesno šolo ZEKO (sedež ima v Hotelu Diana v Murski Soboti) v zadnjih šestih letih povzpel med najbolj uspešne plesne šole.

Tako so se po vrsti DOSOR-jevemu občinstvu predstavili: Lan in Žiga s hip hop plesi; Janja, Karolina, Lana, Nuša in Tjaša z disco dance plesi; Jaka kot solist s hip hop plesi; Dunja, Tjaša in Živa z modern plesi; Petra, Aleš in dva Davida z break dance plesi ter za zaključek še dva plesna para z disco plesi: Eva in Luna ter Dunja in Karolina.

Z gromkim aplavzom so mlade plesalke in plesalce nagradili obiskovalke in obiskovalci v veliki DOSOR-jevi restavraciji, kajti spoznali so, da je plesno gibanje mladim resnično v užitek, ter izrekli povabilo za skorajšnje snidenje.


Več v Družabno