Izšel je novi album Tanje Žagar

Tanja Žagar - Hvala, ker si ob meni ti

Studio Gong, ponedeljek, 23. november 2009 ob 14:392
Tanja Žagar

Tanja Žagar

Z današnjim dnem je tudi uradno izšel drugi samostojni album »Hvala, ker si ob meni ti«. Po letu in pol od izida albuma »Tiho, tiho čas beži«, nas je priljubljena pevka in glasbenica Tanja Žagar razveselila že s svojim drugim albumom. Poleg tega, da nam je pripravila 14 prelepih pesmi, ki jih je nekaj zapela tudi z znanimi in znamenitimi glasbenimi imeni, nam kot pravi posladek ob izidu plošče ponuja tudi svoj novi videospot za nosilno pesem albuma »Hvala, ker si ob meni ti«.

Tako kot pesem je tudi videospot zelo liričen in prečudoviti kadri, ki jih je v objektiv kamere ujel Jani Pavec, so bili posneti v prelepem in romantičnem Štanjelu na slovenskem Krasu. Poleg ostalih igralcev v videospotu, otroški par, starejši par in župnik, je zanimivost tokratnega videospota ta, da je Tanja želela dati priložnost svojim oboževalcem s spletnega središča Facebook in jih je povabila, da se preizkusijo v vlogi mladoporočencev. Odzvalo se je veliko parov, Tanja pa je izbrala par z Goričkega, Mateja Mariča in Darinko Maček, ki sta svojo vlogi odlično odigrala.

Tanja je s svojim že kar enajstim videospotom zelo zadovoljna in je prepričana, da bo očaral tudi njene zveste poslušalce.


Več v Slovenija