Tretji nagradni foto natečaj

Nagradni foto natečaj na temo veselega decembra

Dejan Razlag, ponedeljek, 14. december 2009 ob 18:396
Bioterme Mala Nedelja

Bioterme Mala Nedelja

Portal Prlekija-on.net v sodelovanju z Biotermami Mala Nedelja prireja tretji nagradni foto natečaj na temo zimskih in decembrskih prazničnih fotografij. Fotografije torej lahko vsebujejo kakršenkoli motiv, ki je aktualen v teh zimskih prazničnih dneh (lučke, okrasitev, božična drevesca, jaslice, venčke, ognjemet, zimske radosti, zasnežena pokrajina, ...). Nagrada za najboljšo fotografijo je celodnevno kopanje in uživanje v savni za dve osebi v Biotermah Mala Nedelja.

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri:
  • v nagradni igri lahko sodelujejo samo registrirani uporabniki portala,
  • fotografija mora biti avtorsko delo,
  • fotografija mora vsebovati prazničen ali zimski motiv,
  • vsakdo lahko naloži neomejeno število fotografij,
  • upoštevane bodo samo fotografije, ki bodo naložene v ustrezno galerijo.
Postopek za sodelovanje v nagradni igri:
Foto natečaj traja od 14. decembra 2009 do 10. januarja 2010 do polnoči. Izmed vseh naloženih fotografij bomo takrat izbrali do 10 najboljših, med katerimi boste uporabniki portala v javni anketi glasovali za najboljšo fotografijo do 17. januarja 2010 do polnoči. Za izbor fotografij za uvrstitev v finalno glasovanje, bo delno štelo, katere fotografije imajo največ ogledov in najboljše ocene, zato fotografije ocenjujte že sedaj v sami galeriji. V finalni izbor se uvrsti največ 10 fotografij različnih avtorjev. Če avtorjev ne bo 10, bo posamezni uporabnik zastopan z več fotografijami. Avtor najbolje ocenjene fotografije v javni anketi nato prejme nagrado.

Pred sodelovanjem v nagradni igri si preberite tudi Pravila uporabe. Za dodatna vprašanja nas lahko kontaktirate.

V letu 2010 bomo nagradni foto natečaj izvedli vsak mesec, kjer bodo sponzorji iger različna podjetja.

Sponzor nagradne igre:

Bioterme Mala Nedelja

KJE NAS NAJDETE:

Bioterme se nahajajo v osrčju Prlekije, v občini Ljutomer. Kraj Mala Nedelja leži med Ptujem in Ljutomerom. Pripeljete se lahko po novi avtocesti »Pomurka« (smer Murska Sobota), kjer sledite izvozu Sveti Jurij ob Ščavnici. Od izvoza je do Bioterm le še 10 km. Pot je odlično označena z usmerjevalnimi tablami.

KAJ PONUJAMO:

Gostom je za sprostitev in rekreacijo na voljo 2000 m2 vodnih površin, od tega 9 zunanjih in 5 notranjih bazenov, v katerih je temperatura vode med 27 stopinj Celzija in 38 stopinj Celzija. Uživate lahko v radostih hitre reke, plavalnih in večnamenskih bazenih, masažnih bazenih in bazenih za mirovanje (38 stopinj Celzija), prijetnem zalivu in otroškem bazenu.

Posebnost Bioterm je termomineralna voda. Voda je čista, brez primesi, visoko kvalitetna, topla, bogata z natrijem, kalijem in hidrogenkarbonatom. Zdravilni učinki termalne vode se kažejo pri lajšanju težav z želodcem, žolčnimi izvodili in sečili.

Razvajate se lahko v wellness centru, kjer vam ponujamo:
  • sodobno opremljeni fitnes,
  • svet savn, kjer vam je na voljo zunanja in notranja finska savna, infra, turška in zeliščna savna, sprostitveni prostor in velika sončna terasa,
  • masažni salon in
  • solarij.
V Termalnem parku Bioterme je odlična restavracija z vrhunsko kulinarično ponudbo in bogato izbiro pijač.

NOVOST:
HOTEL BIOTERME****
Otvoritev: junij 2010

Dodatne informacije:
BIOTERME MALA NEDELJA, LJUTOMER, SLOVENIJA
Moravci v Slovenskih goricah 34 b
9243 Mala Nedelja, Ljutomer, Slovenija
Tel: +386 2 585 17 30; +386 2 585 17 31
Fax: +386 2 585 17 81
E- mail: info@bioterme.si
Web: www.bioterme.si


Več v