Druženje upokojencev ob koncu leta

Za dobro razpoloženje je skrbel tudi že tradicionalni »muskontar«, ki je na plesišče privabil polno vitalnih članov, tako da je bil prostor pred odrom kar malo premajhen

Prlekija-on.net, nedelja, 25. december 2016 ob 09:533
Zaključek leta DU Križevci

Zaključek leta DU Križevci

Upokojenci, včlanjeni v Društvo upokojencev Križevci, smo si za zadnje druženje v letu 2016 izbrali prijetno okolje Term Banovci. V že preizkušeni restavracijski dvorani hotela, času primerno lepo okrašeni, je ob polnih mizah stekel sproščen pogovor o dosežkih in radostih posameznikov v poslavljajočem letu. Seveda pa smo bili v uvodu deležni tudi besede naše predsednice, ki nam je zaželela tudi  lepe praznike in vse dobro v novem letu 2017.

Za dobro razpoloženje je skrbel tudi že tradicionalni »muskontar«, ki je na plesišče privabil polno vitalnih članov, tako da je bil prostor pred odrom kar malo premajhen. Program pa je vmes popestrila tudi 78 letna sovaščanka Frančika, ki je v mikrofon zapela pravo slovensko pesem in samozavesten nastop zaključila še z dobro šalo. Veliko pozornosti pa je bila vseskozi deležna tudi najstarejša udeleženka, 88 letna Matilda. Dolgo in prijetno druženje je bilo zaključeno še z obvezno kislo juho in po želji še s kavo. Za skupno »gasilsko« sliko pa se ni našlo časa med veselim druženjem, ko pa so po šestih urah prvi začeli zapuščati družbo, pa je bilo že prepozno.

Tudi drugim krajanom želimo prijetne praznike in vse dobro, predvsem pa zdravja in dobre zdravstvene službe v prihajajočem letu 2017.

G. J.


Več v Kultura in izobraževanje