Portal Prlekija-on.net je star enajst let

V enajstem letu je spletno stran obiskalo 1.3 milijona obiskovalcev

Prlekija-on.net, ponedeljek, 2. januar 2017 ob 17:397
Prlekija-on.net

Prlekija-on.net

Vstopili smo v leto 2017, s tem pa je naš portal Prlekija-on.net vstopil že v dvanajsto leto delovanja. Domena prlekija-on.net je bila registrirana 14. decembra 2005, prva vsebina je bila na portal vpisana 20. decembra istega leta, za uradni začetek pa šteje 1. januar 2006.

Portal je svojo pot na spletu pričel kot osebna spletna stran z mnogimi koristnimi informacijami o Prlekiji ter z aktivnim forumom, blogom ter ostalimi komunikacijskimi možnostmi med Prleki in ostalimi, ki jih Prlekija zanima. Danes je uspešen neodvisni medij, ki se z obiskom uvršča med najbolj obiskane lokalne medije v Sloveniji, obiskanost pa od ustanovitve naprej stalno narašča. Medij je financiran iz lastnih finančnih virov, prisotni pa smo na večini lokalnih ter tudi regionalnih dogodkih od koder poročamo o dogajanju v sliki, besedi in v videu.

V enajstem letu je bilo vpisanih preko 2.530 člankov, spletno stran pa je obiskalo 1.3 milijona obiskovalcev. Portal ima tudi svojo Facebook stran, ki trenutno šteje preko 14 tisoč uporabnikov, prisotni pa smo tudi na Twitter-ju, G+ in YouTube-u, kjer najdete preko 1.230 zanimivih video posnetkov iz Prlekije ter tudi od drugod. Tudi to leto pa smo portal izboljšali, saj smo prešli na varno https povezavo.

Ob tem se v uredništvu zahvaljujemo vsem uporabnikom, ki obiskujete našo spletno stran. Spremljajte nas tudi v našem dvanajstem letu, mi pa se bomo za vas trudili še naprej.


Več v Portal

Nekaj izdelkov, ki jih najdete v spletni trgovini

30% popust na vse izdelke v spletni trgovini

sobota, 30. september 2023 ob 19:32
Prleške majice

Na voljo še zadnjih 35 prleških majic

ponedeljek, 4. september 2023 ob 14:39