Išče se delavec za delo v rastlinjaku, vodja vzdrževanja, vzdrževalec v živalskem vrtu, ...

Na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje smo preverili trenutna prosta delovna mesta v Prlekiji in širše

Prlekija-on.net, torek, 3. januar 2017 ob 08:292
Pisarna

Pisarna

Na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje smo ob vstopu v novo leto preverili trenutna prosta delovna mesta. Nekaj teh je zapisanih v nadaljevanju, več aktualnih prostih delovnih mest na območju Pomurja in Podravja pa lahko najdete tukaj.

V Ljutomeru Panorganic za polni delovni čas in nedoločen čas zaposli delavca za delo v rastlinjaku. Dela obsegajo pripravo za sajenje, sajenje solatnic, zelišč, pobiranje le tega, pakiranje ter splošno skrb za rstlinjak.

P&F Jeruzalem za določen čas, 12 mesecev zaposli vodja vzdrževanja. Dela obsegajo vodenje zaposlenih v oddelku vzdrževanja: posreduje cilje, skrbi za organizacijo dela in delitev nalog z namenom doseganja ciljev, sodeluje pri pripravi načrta izobraževanja in usposabljanja, izvaja usposabljanja na delovnem mestu, ugotavlja učinkovitost izobraževanja in usposabljanja, motivira zaposlene za povečanje produktivnosti in skrbi za dobre medsebojne odnose, ocenjuje delovno uspešnosti podrejenih sodelavcev, daje predloge za nagrajevanje in napredovanje, predlaga ukrepe s področja disciplinske in materialne odgovornosti sodelavcev. Redna kontrola in skrb za funkcionalnost strojev in brezhibno delovanje opreme in prostorov. Pregled in testiranje novih strojev in delovne opreme glede na skladnost s standardi in specifikacijami.

V živalskem vrtu Sikaluzoo v Boračevi za dva meseca za polni delovni čas zaposlijo vzdrževalca v živalskem vrtu. Dela obsegajo obrezovanje dreves, čiščenje, grabljanje, pometanje, kidanje gnoja, betoniranje, vzdrževalna dela v živalskem vrtu in okolici, zahtevane so dveletne izkušnje.

Poleg naštetih zaposlitev se na celotnem območju Pomurja in Podravja išče več voznikov tovornih in dostavnih vozil, krovec klepar v Sp. Ivanjcih, kuhar in delavec v proizvodnji v Gornji Radgoni, mizar v Ljutomeru, natakar v Ivanjkovcih, Ljutomeru in Veržeju, računovodja v Radencih, montažer pohištva v Podgorcih, ... Vsa prosta delovna mesta najdete tukaj. Vsa delovna mesta so tako za moške kot ženske.


Več v Gospodarstvo