Bujta repa praznuje 60. obletnico

Organizatorji obljubljajo, da bo letošnja Bujta repa nekaj posebnega, zato vabijo vse, da skupaj z njimi obeležite 60 let edinstvene prireditve

Prlekija-on.net, sreda, 1. februar 2017 ob 14:32
Bujta repa

Bujta repa

Največja prekmurska kulturno-zabavna prireditev, ki jo prireja Klub prekmurskih študentov, bo tudi letos potekala v Festivalni dvorani v Ljubljani in to na prav poseben dan - 8. marec 2017. Letošnja Bujta repa bo še posebej spektakularna, saj praznuje 60. obletnico, zato bo s pestrim večernim in glasbenim programom poskrbela, da se je boste še dolgo spominjali!

Gre za tradicionalni projekt Kluba prekmurskih študentov, na katerem se zberejo in družijo prekmurski in ostali študenti, gospodarstveniki, politiki in drugi gostje iz slovenskega in pomurskega javnega življenja. Dogodek se bo kot leta poprej odvijal v dveh delih: večernem, ki se bo pričel, za razliko od prejšnjih let, ob 19. uri, in koncertnem delu s pričetkom ob 22. uri. Med večerjo bo otvorila glasbeni oder glasbena skupina Ethnotrip, katere člani se navdušujejo nad ljudskim izročilom in črpajo skladbe za svoj repertoar iz različnih slovenskih in tujih pesmi.

Koncertni del se bo pričel s prekmursko glasbeno skupino Veški dečki, ki s svojo energijo navdušuje po vsej Sloveniji. Za njimi bodo nastopili Rok'n'band, ki poslušalce s svojimi prepoznavnimi melodijami razveseljujejo že vse od leta 1995, navdih pa črpajo iz glasbe petdesetih let. Dogajanje 60. Bujte repe pa bo zaokrožila ikona prekmurske glasbe, pevec Vlado Kreslin skupaj z Malimi bogovi.

Prodaja vstopnic se bo pričela v drugi polovici februarja, vse informacije pa bodo dostopne na spletni strani www.kps.si in družbenih omrežjih KPŠ.

Organizatorji obljubljajo, da bo letošnja Bujta repa nekaj posebnega, zato vabijo vse, da skupaj z njimi obeležite 60 let edinstvene prireditve.


Več v Družabno