Policija v Mladinskem centru Prlekije

Šlo je za vljudnostni obisk in pogovor na podlagi povabila MCP-ja, in ni prišla »klasična« policija temveč Živalska policija

Prlekija-on.net, petek, 3. februar 2017 ob 08:106
Živalska policija v MCP

Živalska policija v MCP

Ne, niso prišli na informativni pogovor glede Brecljevega nedavno tukaj izvedenega celonočnega kulturnega performerja, kjer je skozi kulturno prefinjenost tudi ironično predstavljal lepo sedanjost in doseženo pokvarjenost v največjih možnih razsežnostih.

Šlo je za vljudnostni obisk in pogovor na podlagi povabila MCP-ja, in ni prišla "klasična" policija temveč Živalska policija. V pogovoru pa sta sodelovala Aldo Goran Ninovski in Jure Vrbnjak, predsednik in sekretar Združenja za nadzor odgovornega lastništva živali Slovenije. To združenje ima osrednji sedež na Trnovem hribu 15, 3270 Laško ter pokriva delovanje na območju celotne Slovenije, celotna njihova dejavnost je predstavljena na spletni strani www.nadzor-zivali.si.

Dogovorjeno je bilo, da bo v mesecu marcu izvedeno predavanje s predstavitvijo tudi v MCP-ju. Svoje privržence imajo tudi v tem delu Slovenije, sicer pa so svojo dejavnost predstavili v četrtek v pogovorni oddaji Radia Murski val ter ob tej priložnosti tudi obiskali svojo aktivistko na Cvenu.

Rudi Stegmüller


Več v Kultura in izobraževanje