Materinski dan so praznovale tudi upokojenke pri Mali Nedelji

Glasbeni in recitacijski program so pripravili učenci OŠ Mala Nedelja

Branko Košti, sobota, 25. marec 2017 ob 17:361
Materinski dan upokojenk pri Mali Nedelji

Materinski dan upokojenk pri Mali Nedelji

Upokojenci in upokojenke iz KS Mala Nedelja in Radoslavci se radi družijo ob različnih priložnostih. Vsi so sicer člani Društva upokojencev Ljutomer, vendar zaradi oddaljenosti od občinskega središča in zaradi lažje organizacije prevozov, srečanja ob različnih praznikih pripravijo pri Mali Nedelji.

Ena takšnih prazničnih priložnosti za druženje je bil tudi Materinski dan v petek, 24. marca. Zbrali so se v svojem, že tradicionalnem zbirališču, Gostilni Slekovec, kjer so se jim pridružili učenci OŠ Mala Nedelja in jim za prijeten uvod v praznovanje, pripravili prisrčen glasbeni in recitacijski program, posvečen materam. Za praznik sta čestitala in zaželela prijetno in veselo druženje, predsednica DU Ljutomer Slavica Sunčič in Ludvik Horvatič, njihov organizacijski vodja.

Po odličnem kosilu se je veselo druženje ob glasbi, pijači in sproščenem kramljanju, nadaljevalo do poznih popoldanskih ur.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Kultura in izobraževanje