Medgeneracijsko Velikonočno ustvarjanje

Otroci so ustvarjali skupaj z vrstniki, odraslimi in starejšimi

Prlekija-on.net, četrtek, 13. april 2017 ob 18:03
Medgeneracijsko Velikonočno ustvarjanje

Medgeneracijsko Velikonočno ustvarjanje

V tem tednu so v Večgeneracijskem centru Pomurja – enoti Ljutomer izvedli delavnico, kjer so otroci ustvarjali skupaj z vrstniki, odraslimi in starejšimi. Razveselili so se tudi spoznavanja in druženja z varovanci ter varovankami iz bivalne enote pri Ljutomeru. Na delavnici so skupaj ustvarjali zelo različne izdelke; vse od različno okrašenih jajčk, origami zajčkov pa tudi voščilnice. Po končani delavnici, so se vsi udeleženci in udeleženke delavnice posedli zunaj na travi, kjer so se še posladkali in ob prijetnem druženju tudi poklepetali. Srečanje so sklenili z ugotovitvijo, da se zagotovo spet kmalu vidijo. Svoje izdelke in presenečenje so vsi prisotni odnesli tudi domov.

Vabljeni, da se jim naslednjič pridružite in preživite prijetno popoldne v druženju, ustvarjanju in/ali spoznavanju novih prijateljev ter pri tem razširite tudi svoje znanje.

Prihajajoč torek, 18. aprila, boste tako imeli priložnost pobližje spoznati Indonezijo in Tenerife. Vabljeni od 17:00 ure naprej na Ormoško cesto 22, v Ljutomer.

Projekt podpira Evropski socialni sklad, Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter lokalne skupnosti.

Fotografije: Petra Cvetko


Več v Kultura in izobraževanje