Prijave za 1. Vinarium tek odprte še samo dober teden dni

Posebne prijave za dijake in člane klubov ter društev so brezplačne

Prlekija-on.net, sreda, 24. maj 2017 ob 17:05
Tek na razgledni stolp Vinarium

Tek na razgledni stolp Vinarium

Mednarodna športna prireditev 1. VINARIUM TEK, bo premierno potekala v soboto, 10. junija 2017, z uradnim pričetkom ob 9:00, na stolpu Vinarium v Lendavi. Prireditev je bila minuli vikend uvrščena na uradni seznam vseh tekmovanj s teki po stopnicah na svetu, ki ga upravlja krovna organizacija na področju vertikalnih tekov po stopnicah, Towerrunning World Association (Towerruning svetovna zveza), svoj nastop na tekmovanju pa je že potrdila ena izmed najboljših slovenskih vertikalnih tekačic, Jasmina Klančnik, in njena dva avstrijska kolega. Na prireditvi bodo prisotni tudi drugi častni gostje.

Prijave za tekmovanje na prireditvi so odprte do vključno 1. junija 2017 in za vse tri tekmovalne kategorije, 1x EKS, 3x EKS ali EKIPNA ŠTAFETA, prijavite pa se lahko za tekmovanje v vseh treh tekmovalnih kategorijah. Če se brezplačno prijavljate kot dijak ali član kluba ali društva, jih na to opozorite v opombi v prijavnem obrazcu, prejeli pa boste tudi del vsebine darilnih vrečk, ki jih prejmejo redno prijavljeni tekmovalci.

Prijavni obrazec vsi zainteresirani najdete na spletni strani www.vinarium-tek.si, za vse informacije pa so vam na voljo na elektronskem naslovu info@vinarium-tek.si. Na dan prireditve prijave za tekmovanje ne bodo možne.

Vljudno vabljeni tudi vsi tisti, ki raje navijate kot tečete.

Bodimo skupaj na vrhu!


Več v Šport