Nastop skupine Me tri do polnoči v Domu starejših občanov Ljutomer

V Domu starejših občanov Ljutomer so pripravili sproščen poletni večer na terasi, kjer so nastopila dekleta narodno zabavne skupine Me tri do polnoči

Prlekija-on.net, petek, 7. julij 2017 ob 14:05
Me tri do polnoči v DSO Ljutomer

Me tri do polnoči v DSO Ljutomer

V sredo, 5. julija, je Dom starejših občanov Ljutomer pripravil sproščen poletni večer na terasi, kjer so nastopila dekleta narodno zabavne skupine Me tri do polnoči.

Gre še za en ansambel, ki je nastal predvsem zato, ker so doma od malega navdušeno poslušali narodno zabavno glasbo, je dekliški trio z imenom Me tri do polnoči.

Tri sestre, dvojčici Mihaela in Katja, ter malo starejša Veronika, so prav tako doma iz Štajerske. Dvojčici, izredno zgovorni, ki kar prekipevata od mladostne energije, uživata tudi s konji, medtem ko je njuna sestra Veronika bolj tiha in umirjena.

Za njih že od samega začetka glasbenega ustvarjanja skrbi mama, ki je hkrati prevzela tudi vlogo menedžerke ansambla. Dekleta imajo že lastno skladbo, ki so jo napisale same in sicer za svojega strica. Kot zanimivost: takšno ime so si nadele, ker so bile še mladoletne in niso smele biti zunaj dlje, kot do polnoči. Zdaj, ko pa temu ni več tako, navihano dodajajo: Me tri do polnoči, pa če je ura dve al tri!



Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno