V Turnišču pripravili športno-zabavno prireditev »Švicanje«

Obiskovalci so se lahko pomerili v odbojki na mivki, ulični košarki, malem nogometu, tenisu, teku, strelstvu, metu trojk, prostih strelih, vlečenju vrvi in drugih športnih preizkušnjah

Prlekija-on.net, torek, 25. julij 2017 ob 15:45
Švicanje v Turnišču

Švicanje v Turnišču

Člani društva Klub mladih Turnišče so ponovno pripravili športni dogodek Švicanje. Organizatorji želijo z dogodkom spodbujati mlade in mlade po srcu, da so športno aktivni ter promovirajo aktiven in zdrav način življenja.

V sklopu dogodka so skozi celoten dan potekale številke športne aktivnosti na prostem. Ekipe so se pomerile v ulični košarki in odbojki na mivki. Potekalo je tekmovanje tenisu. Zraven tega so organizatorji pripravili še dobrodelni Švic tek, Game of SKATE, vlečenje vrvi, strelstvo, met trojk in tekmovanje v prostih strelih.

Poleg navedenega so potekale še delavnice lončarstva, slikarstva in različne delavnice za otroke. Obiskovalci so se lahko poskusili še v skate session, airsoftu in na slack line.

Za animacijo najmlajših pa so poskrbeli člani društva Bumerang sreče z različnimi delavnicami in vodnimi igrami.

Zvečer je potekala zabava in koncert s skupinama Veški dečki in Skeebeep.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Šport