Novo v Ormožu – športna šola za otroke

Z delovanjem prične v prvem tednu septembra, treningi pa bodo organizirani v dveh skupinah in sicer za starostno obdobje 3 - 4 let ter v drugi skupini za starostno obdobje 5 - 6 let

Prlekija-on.net, ponedeljek, 21. avgust 2017 ob 14:36
Otroci se v današnjem času gibajo manj, kot so se gibali nekoč. Rezultati testiranj v šoli in vrtcih potrjujejo slabše rezultate. Otroci potrebujejo vsakodnevno gibanje, več športa, pri čemer pa ne smejo biti podvrženi prezahtevni in v eno športno disciplino usmerjeno vadbo. Stroka priporoča, da se otrok usmeri v eno športno disciplino šele nekje pri 10. letih.

Vadba otrok mora biti prilagojena otrokovemu telesnemu razvoju in biti mora raznolika. Naši otroci pa si zaslužijo delo s strokovnim kadrom, kateremu ni v ospredju le zmaga in rezultat, ampak razvoj otrokovih gibalnih sposobnosti. Šport je vzgoja za vse življenje in to bo tudi vodilo njihove šole.

»Športna šola "DADA" bo v prvem tednu septembra pričela s svojim delovanjem. Treningi bodo organizirani v dveh skupinah in sicer za starostno obdobje 3 - 4 let, ter v drugi skupini za starostno obdobje 5 - 6 let. Treningi bodo potekali 2x tedensko po 60 minut in sicer v telovadnici Vrtca Ormož oz. O.Š. Stanka Vraza. Vadba bo organizirana modularno, kar pomeni da bomo vsak mesec dali poudarek na eni športni disciplini. Naši otroci se bodo srečali z veliko športi in različnimi gibanji, ter tako razvijali različne motorične sposobnosti, ki jih bodo potrebovali kasneje v življenju,« je ob tem povedal vodja šole Damjan Rajh.

Športna šola DADAŠtevilo otrok bo omejeno, predvsem zaradi tega, ker želijo delati na kvaliteti in da se lahko na treningu resnično posvetijo vsakemu otroku. Več informacij najdete tudi na Facebook strani ali pa na enem izmed kontaktov spodaj.

Kontakt:
GSM: 041 915 447
Elektronska pošta: trener.dada@gmail.com
Facebook stran: Kondicijski trener Damjan Rajh


Več v Šport