»Hvala vam, ljuba naša zdravstvena ministrica!«

Dunja se iz srca zahvaljuje ministrici za zdravje in njeni ekipi na Ministrstvu

Prlekija-on.net, torek, 22. avgust 2017 ob 18:271
Obisk Dunje v Kliničnem centru Ljubljana

Obisk Dunje v Kliničnem centru Ljubljana

Dunja Gorenc, strokovna sodelavka in predana prostovoljka MCP-ja, ki je bila v letošnjem letu v protokolarnem objektu Brdo pri Kranju na nacionalnem dogodku proglašena za Slovensko najprostovoljko ter pozneje po izboru poslušalcev Radija Murski val še proglašena tudi za Pomurko meseca, se iz srca in najtopleje zahvaljuje sposobni in udarni ministrici za zdravje ge. Milojki Kolar Celarc in njeni ekipi na Ministrstvu, ker so poskrbeli in tako uspešno uredili nujno helikoptersko medicinsko pomoč.

"Zahvala velja tudi celotnemu osebju Zdravstvenega doma Ljutomer, gasilcem iz Ljutomera in policiji, ekipi HNMP, osebju Kliničnega centra Ljubljana ter vsem, ki so tako lepo, hitro in učinkoviti ukrepali in mi rešili življenje", je poudarila simpatična gospa Dunja.

To kar je bilo še nedavno dostopno samo izbrancem in redkim posameznikom, je na srečo po zaslugi omenjene in omenjenih postala dnevna praksa. Samo v Prlekiji se skoraj tedensko nudi tovrstna medicinska pomoč posameznikom, ki se bojujejo za življenje.

Dunja je bila deležna omenjene pomoči nekaj dni pred podelitvijo omenjenega laskavega priznanja, saj so se pojavile komplikacije glede delovanja srčnega vzpodbujevalnika. Tudi Dunjina matična nevladna organizacija, ki med drugim izvaja tudi zdravstveno-preventivni program DROGE, SOS ?!, -  Mladinski center Prlekije se pridružuje zahvali in izreka vso pohvalo in podporo.

Foto, tekst: Rudi Stegmüller

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje